rawy -

Tips til hjemmetrening

Har faktisk fått trent ganske bra idag, har trent 3 dager på rad nå, ny rekord? Så jeg tenkte å vise dere noen av favoritt treningsvideoene mine på youtube! Disse under er de jeg bruker mest! Altsa, ikke tro jeg er ikke noen treningsnarkoman eller noe slikt, jeg har motivasjon i gjerne en dag eller noe slikt, og så går det kanskje en måned hvor jeg ligger i sofaen og spiser pizza. osvosv, men jaja! Dagens treningsøkt var den første videoen x3, også den siste! Trening og sånt!

Idag har jeg faktisk fått trent litt, gjorde videoen under, og fyflate, så støl jeg er! Trente også magen litt, og lagde meg snunn mat! Fliiink?
disse står i ovnen akkurat nå, gleder meg til å smake!

Var ikke på skolen idag heller da, har egentlig en ganske dårlig periode akkurat nå (ikke mensen) men prøver likevel å få litt ut av dagen, selvom jeg ikke er på skolen.. Men skal prøve å få dratt meg til skolen imorgen, men hvem vet.....

 - Hva har du gjort idag?

AMALIE'S BLOGG


Heisann! Jeg heter Amalie og er 14 år gammel, går i 9.klasse! På bloggen min skriver jeg for det meste om hva som skjer i hverdagen min, mote, hår, sminke, og det meste andre som interesserer meg! På fritiden er jeg for det meste med venner, og på pc'n! Håper du liker bloggen min!

Kontakt: Du kan kontakte meg på amalie1235@hotmail.com, eller på facebook hvor jeg heter "Amalie Julebrus" (det er min private)

+Legg meg til som venn

hits