rawy -

SAY NO TO DRUGS

Kjære narkotika, du har hjulpet meg gjennom mye ved å fucke opp hjernen min så mye at jeg ikke bryr meg om noe. Jeg var svak og tenkte for mye på alt drittet som skjedde hvor enn jeg gikk. Når jeg ruset meg glemte jeg alt rundt meg og jeg var i min egen verden hvor alt snurret rundt. Selv når jeg ikke var beruset gikk alt drittet dere sa inn i hodet mitt, og rett ut igjen, jeg glemte alt så lenge jeg visste det lå litt hasj hjemme og ventet på meg. Med rusen kom enda fler og større problemer, men jeg orket ikke tenke, jeg ville bare leve i min egen lille boble av rus. Jeg ville slutte, men jeg klarte ikke leve livet utenfor rusen lenge, det var hardt, og jeg begynte å prøve meg på andre ting enn den uskyldige hasjen.


Mens de andre på min alder griner over at kjæresten slo opp, må jeg sitte innestengt på en institusjon og konsentrere meg om å slutte å ruse meg, jeg vil ikke ende opp som narkoman, jeg vil stoppe, men det er en hard vei. Jeg sitter og lurer på om jeg vil ende opp som narkoman, vil jeg noensinne klare å stoppe? Det er som å slutte å spise usunn mat, jeg vet jeg kan klare meg en stund, men eg kan ikke gå resten av livet mitt uten å spise en pizza igjen.

Stemmer hvisker til meg om natten, og rusen forfølger meg i drømmene. Jeg valgte denne veien selv, selvom alle sa det var farlig. Etter lange samtaler på rusklinikk, barnevernet, utekontakten osv om hvor farlig rus er gikk jeg hjem for å få i meg min daglige dose. Når dere spør meg om hva jeg liker å gjøre på fritiden har jeg ingen andre svar enn at jeg liker å ruse meg, ingen ting er gøy mer. Uansett hvor fint jeg har det tar jeg alltid meg selv i å tenke "dette hadde vært mye gøyere om jeg var rusa" Rusen har tatt over livet mitt, jeg føler djevelen har tatt over meg, jeg gjør dumme ting uten å engang tenke over det. Så lenge jeg ruser meg har jeg null moral, og jeg lyver om ting som ikke engang er vits i å lyve om. Når dere spør meg "hva gjorde du igår?" må jeg komme opp med en historie om at jeg satt hjemme og så film, mens jeg egentlig var ute og ruset meg. Jeg fikk ikke engang dårlig samvittighet da vi stjal hasj fra den hyggelige mannen som ga oss masse gratis hasj, uten å faktisk forvente noe tilbake. Vi måtte jo ha mer hasj til etterpå.

Nå er jeg satt på tvang på institusjon i et år. I starten stopppet det meg ikke fra å ruse meg, når de ansatte absolutt skulle bli med meg ut å røyke siden de mistenkte meg for hasj, så hadde jeg jo ikke noe annet valg enn å røyke på rommet mitt og på badet. Og når det ble kjedelig å ligge rusa på rommet mitt og gjemme meg, så måtte jeg jo bare rømme herfra.

// barkåker institusjon

Nå har jeg VIRKELIG bestemt meg for å bli rusfri, og jeg har vært en uke uten rus nå. Jeg vil ikke ødelegge meg mer enn jeg allerede er bltt, jeg har blitt helt gærn i hodet, og jeg gjør bare mer og mer dumt jeg aldri skulle trodd jeg ville gjort. Grensene mine er en million mil lengre borte fra meg enn de var for et år siden, har jeg i det hele tatt grenser mer? Nok er nok. Jeg vil bare være en normal 15-åring

I helvete

Hei. Mitt navn er Narkotika.
Jeg ødelegger hjem, river familier fra hverandre, tar barna fra deg. Og det er bare begynnelsen.
Jeg koster mer enn gull, mer enn diamanter.
Sorgen som kommer med meg er brutal.
Hvis du trenger meg, er jeg lett å finne, jeg er overalt rundt deg. På skolen, jobben...ja i hele samfunnet rundt deg.
Jeg bor hos de rike, hos de fattige, ja rett ned i gaten...Jeg er din nabo.
Min makt er stor. Bare prøv og du vil se, men viss du gjør det...ja så holder jeg fast.
Prøv meg en gang, og jeg kan la deg gå....prøv meg to og din sjel er min.
Jeg kontrollerer deg, får deg til å stjele og lyve.
Du vil gjøre alt for å bli høy. Forbrytelsene du gjør bare for å få meg vil vere verdt det når du har meg i hendene.
Du vil lyve for din mor, stjele fra din far. Når du ser deres tårer bør du føle smerte......
Jeg er din samvittighet, jeg vil ha deg i min makt. Jeg tar barna fra foreldrene OG foreldrene fra barna.
Jeg vil drive deg fra vettet, og drive dine venner bort. Jeg tar alt fra deg.....ditt utseende, din stolthet.
Jeg vil alltid vere hos deg, alltid ved din side. Du gir faen i alle, din familie, dine venner dine penger.
Du vil ha, og jeg vil gi. Og jeg vil ta alt, til der er ingenting mer å hente. Viss du prøver meg skal du vite at det ikke er en lek.
Viss muligheten kommer, vil jeg gjøre deg gal. Jeg ødelegger kroppen din, kontrollerer sinnet. Jeg tar deg med hjerte og sjel. Din sjel er MIN. Jeg skal plage deg når du ligger i sengen.....du vil høre stemmer og skriking i hodet.
Dette er min gave til deg, men da er det for sent. Ditt hjerte er i min makt.
Du vil angre på at du prøvde meg, de gjør alltid det...Men det var DU som kom til meg. Du visste at dette ville skje. Du fikk det fortalt så ofte. Men du ville prøve, å valgte selv denne ruten. Du kunne ha nektet og gått vekk. Jeg hersker over deg, du er min slave. Jeg går i graven med deg om jeg må.
Nå som du har hørt dette..hva vil du gjøre?
Skal du teste meg? Det er opp til deg. Jeg kan gi deg mer smerte enn ord kan beskrive.....
Så kom, kom ta min hånd å la meg lede deg til HELVETE! 

// kilde til teksten


Legger ved litt bilder som ikke har en dritt med innlegget å gjøre, sånn for å være kul

flaut? Twitter

Hei dere! Idag har jeg først og fremst vært med Amir, også har jeg fått tatt litt sol! Hehe, fikk også gjort en del lekser, siden jeg har startet med slikt nå! Hahaa...
 


// Genser fra New yorker

Vel, er det en ting jeg bare aldri har orket å holde på med, så er det twitter, haha, jeg vet ikke hvorfor, men jeg bare orker ikke så masse greier, holder meg liksom til facebook osv. Men idag fikk jeg høre at en jente hadde lagt ut et bilde av meg der, og skrevet "hvis jeg var deg hadde jeg slettet det med en gang! Flaaut" så jeg ringte Shirin og ba hun skjekke det da. Så av en eller annen grunn lagde jeg meg twitter, bare for å skjekke det ut! (heter Maliees) så juhuuu, nå har jeg twitter, ikke det at jeg vet hvordan det funker, da!

Bildet

Okei, jeg skjønner ikke helt problemet.. Hva er flaut med at jeg tok et bilde av meg i regntøy i regnet i sommerferien, og la det ut på facebook? haha, ser ikke helt problemet, så kan faktisk si jeg fikk meg en god latter! 
 
Men en ting jeg ikke helt skjønner, hvorfor skal folk gidde å poste dritt om andre? Hva oppnår dere? Om dere vil ha oppmerksomhet kan dere bare poste et bilde av dere i bikini ellernoe, da slipper andre å lide for det iallfall, hehe!;-) Jeg har faktisk vært igjennom en god del nettmobbing, og jeg kan si at jeg aldri kommer til å henge ut noen over nett! Så folkens, tenk dere om før dere poster noe om noen, det er først og fremst dere som får problemer for det!

Hadde en opplevelse for noen måneder siden hvor noen jenter gikk rundt og tagga "Amalie Julebrus er en hore, 100 kr for sex" rundt i hele horten. Og det er samme jenta som skrev dette, det er eneste grunnen til at jeg faktisk bryr meg om det! Jeg fikk ordnet halvveis opp i det ved å si ifra til lærer og slikt. Men alt står der enda, og flere måneder etter får jeg enda meldinger på facebook hvor det står ting som "jeg har pengene klare" eller "er du virkelig hore?" osv.. Slike ting kan faktisk forfølge en person lenge etter, selvom dere kanskje ikke tenker over det, så gjør jeg det! 

Men virkelig... Hva var flaut med det bildet?..  Men da heter jeg "Maliees" på twitter, så det er bare å følge meg, eller hva søren man gjør på twitter!;)

AMALIE'S BLOGG


Heisann! Jeg heter Amalie og er 14 år gammel, går i 9.klasse! På bloggen min skriver jeg for det meste om hva som skjer i hverdagen min, mote, hår, sminke, og det meste andre som interesserer meg! På fritiden er jeg for det meste med venner, og på pc'n! Håper du liker bloggen min!

Kontakt: Du kan kontakte meg på amalie1235@hotmail.com, eller på facebook hvor jeg heter "Amalie Julebrus" (det er min private)

+Legg meg til som venn

hits