rawy -

Todays outfit

Genser fra New Yorker // Bukse fra Cubus

Dere vet butikken New Yorker? Vel! De har åpnet den på farmandstredet i tønsberg! Butikken er faktisk ganske stor, og de har ekstremt mye fint! Var der for noen dager siden, hadde ikke så mye penger med, men kjøpte genseren! Jeg bor jo i horten, som er rett ved tønsberg, ahh, er så herlig å ha New Yorker såpass nærme! Kommer til å kjøpe masse der fremover! Husker første gang jeg var der (har vært der to ganger) så var jeg med Sherin da, noen dager etter det åpnet, også sto det en sånn vakt ved døra og voktet over butikken, så trodde jeg han var en statue.. Hahahah! Men det så liksom ut som om han skulle vokte slottet ellernoe

- Pleier du å kjøpe klær fra New yorker? 

AMALIE'S BLOGG


Heisann! Jeg heter Amalie og er 14 år gammel, går i 9.klasse! På bloggen min skriver jeg for det meste om hva som skjer i hverdagen min, mote, hår, sminke, og det meste andre som interesserer meg! På fritiden er jeg for det meste med venner, og på pc'n! Håper du liker bloggen min!

Kontakt: Du kan kontakte meg på amalie1235@hotmail.com, eller på facebook hvor jeg heter "Amalie Julebrus" (det er min private)

+Legg meg til som venn

hits