rawy -

Øver til prøve

Har mat og helseprøve til onsdag, og må bare få en 5 eller 6! Og jeg tror faktisk mat og helse er det faget jeg hater mest av alle, de fleste syntes liksom det er så gøy, men hallo.. Vi har 3 timer mat og helse på rad, uten friminutt? Om noen tror jeg holder ut innestengt i et rom med arbeiding så lenge, så.. Og i tillegg lar ikke hun læreren meg høre på musikk, jeg pleier jo å høre på musikk i timene mens lærerene snakker, og de fleste bryr seg ikke, men jeg får ikke høre på musikk når jeg lager mat? wtf.. Men ja, greia er at jeg har ikke fått med meg noe av det vi har hatt i mat og helse dette halvåret, så øver nå! Er litt stolt over hvor skoleflink jeg er blitt! Haha, det har sine grunner!

Skjønner ikke hvordan jeg skal fiske opp tingene, har ikke fiskestang :(( Ok, fra kødd til alvor.. Trengte ikke egentlig fiske det opp, ettersom vi nesten ikke hadde mer varmtvann, hahah! Tror vi hadde hatt mer varmtvann om mamma bare kunne kjøpt en dusj med en gang, for vi har to badekar.. Og jeg dusjer ikke i badekaret, jeg bader i det! XD

fram til nå har jeg lært meg å ta oppvasken, tok faktisk oppvasken bare for å lære meg det! Lol, bare en lang liste med titusen andre ting å lære igjen ;);););)


Morsomt å lese et innlegg om oppvask? Lurer faktisk på hva m&h lærern hadde sagt om jeg fikk en 6'er på prøven, ettersom jeg antageligvis er den som møter opp minst, følger med minst, gjør minst osvosv i mat og helse! Haha, men har faktisk blitt mye mer skoleflink nå, ettersom jeg har begynt å få mine betalinger for å gjøre lekser og for å få 5 og 6'ere på prøver! 

Jojo, om dere vil lese om noe annet enn dette, så skal jeg få farga håret idag, kan skrive et innlegg om det etterpå! Også kommer Sherin til meg ikveld, så stikker vi en tur til Daniel, også sover Sherin hos meg, det er iallefall planene! Har desperat behov for å ta litt sol idag, så får håpe på at mamma vil være snill mot meg og kjøre meg til solariumet, for jeg gidder ikke ta buss, er tom for dager på busskortet uansett.. Perfekt dag, selv leksegjøring er perfekt for meg for tiden, ettersom det er en unnskyldning for å ta en snus! Lol, snuser for å gjøre det bra på skolen nå, det er mitt dop.. Det er hemmeligheten bak mine gode karakterer nå (ok, fikk en 4 i engelsk, ikke noe å skryte av egentlig, men)

Må gjøre video med Sherin!

Meg og sherin tenkte å lage må gjøre video, imorgen! Så kom med forslag til hva vi kan gjøre!

Sover forresten over hos Shirin (legg merke til at Shirin og Sherin er to forskjellige personer, haha) og vi bare chiller.. Men kom med forslag så kommer vel videoen imorgen eller på søndag!

Med sherin!

Heisann dere! Nå er jeg med Sherin, hun ble med meg hjem etter skoleen! Vi har ikke egentlig gjort noe spesielt.. Men jeg tvang hun til å lage en blogg, stikk innom den HER HER HER HER!
 Hahah, dere bør virkelig se den! Meg og Sherin lo oss ihjel på skolen idag da vi så den, vi jobber jo alltid effektivt i timene...

Skal kanskje sove hos Sherin inatt, så vi blir nok å blogge sammen, kanskje det blir video også? 


- Hva har dere gjort idag da?
 

Hvordan få 8 cm lengre hår på 1 uke


Kom over denne videoen for ganske lenge siden, har aldri gjort dette selv i en hel uke, men gjorde det i 2 dager ellernoe i sommerferien etter at jeg hadde farget håret, og jeg fikk ettervekst! 

Har ekstremt lyst på blondt hår igjen, og da blir jo håret mitt ekstremt slitt (må farge hjemme, sånne som meg har ikke råd til frisør..) så derfor tenkte jeg å prøve å få det så langt som mulig først, slik at jeg kan klippe tuppene etterpå! Så skal prøve å få gjort dette hver dag i en uke nå! Et minus med dette er at de gangene jeg har gjort det, har jeg aldri fått oljen ordentlig ut av håret, så håret har sett ganske fett ut. Men det er vel verdt å gå rundt sånn, for lengre hår, eller? Er jo bare å ha håret i hestehale, eller ha på lue denne uka! 
 

meg med blondt/gult hår, fra sommerferien! Kan finne bedre bilder senere en gang! 

Ikke på skolen idag

Halloeeen! Hadde ekstremt vondt i hodet inatt, og fikk ikke sove i det hele tatt.. Satt faktisk og gråt fordi det var så vondt! Så derfor dro jeg ikke til skolen, ettersom jeg kun sov litt på morgenen og da følte jeg meg helt jævelig da vekkeklokka ringte! Så har egentlig bare slappet av foran tv'n idag, har også fått fikset litt på designet (headeren er bare midlertidig) uten sminke også!


- Var du på skolen idag?

Sminken jeg bruker

På huden:litt knust ;);)

Øynene og bryna:burde kjøpe meg ny snart..

Bruker ikke øyeskygge hver dag, men iblandt!
// sminkemappa er kjøpt på walmart, da jeg var i texas

Det er egentlig sminka jeg bruker til vanelig! Omtrent alt er å finne på cubus, hm osv! 

My bestfriend

Heisann! Idag har jeg vært med Sherin, som vanelig, eller.. vi har egentlig ikke vært så mye med hverandre på fritiden i det siste, men idag var hun hos mæ!

søtamii:*

Vi bestemte oss for å gå uten sminke, også var vi en tur på butikken og kjøpte litt digg! 


Ellers skal jeg slappe av resten av idag, håper jeg på.. Skal iallfall stikke og ta sol etterpå, også skal jeg få gjort litt lekser! Har forresten startet med å slutte å røyke! Har ikke gjort det siden igår, yeaa!

Ahh, sommerferieminner! Haha, husker jeg ble så stolt da jeg fikk 5 pakker for 200 kr!
 
- Hva har du gjort idag? 

flaut? Twitter

Hei dere! Idag har jeg først og fremst vært med Amir, også har jeg fått tatt litt sol! Hehe, fikk også gjort en del lekser, siden jeg har startet med slikt nå! Hahaa...
 


// Genser fra New yorker

Vel, er det en ting jeg bare aldri har orket å holde på med, så er det twitter, haha, jeg vet ikke hvorfor, men jeg bare orker ikke så masse greier, holder meg liksom til facebook osv. Men idag fikk jeg høre at en jente hadde lagt ut et bilde av meg der, og skrevet "hvis jeg var deg hadde jeg slettet det med en gang! Flaaut" så jeg ringte Shirin og ba hun skjekke det da. Så av en eller annen grunn lagde jeg meg twitter, bare for å skjekke det ut! (heter Maliees) så juhuuu, nå har jeg twitter, ikke det at jeg vet hvordan det funker, da!

Bildet

Okei, jeg skjønner ikke helt problemet.. Hva er flaut med at jeg tok et bilde av meg i regntøy i regnet i sommerferien, og la det ut på facebook? haha, ser ikke helt problemet, så kan faktisk si jeg fikk meg en god latter! 
 
Men en ting jeg ikke helt skjønner, hvorfor skal folk gidde å poste dritt om andre? Hva oppnår dere? Om dere vil ha oppmerksomhet kan dere bare poste et bilde av dere i bikini ellernoe, da slipper andre å lide for det iallfall, hehe!;-) Jeg har faktisk vært igjennom en god del nettmobbing, og jeg kan si at jeg aldri kommer til å henge ut noen over nett! Så folkens, tenk dere om før dere poster noe om noen, det er først og fremst dere som får problemer for det!

Hadde en opplevelse for noen måneder siden hvor noen jenter gikk rundt og tagga "Amalie Julebrus er en hore, 100 kr for sex" rundt i hele horten. Og det er samme jenta som skrev dette, det er eneste grunnen til at jeg faktisk bryr meg om det! Jeg fikk ordnet halvveis opp i det ved å si ifra til lærer og slikt. Men alt står der enda, og flere måneder etter får jeg enda meldinger på facebook hvor det står ting som "jeg har pengene klare" eller "er du virkelig hore?" osv.. Slike ting kan faktisk forfølge en person lenge etter, selvom dere kanskje ikke tenker over det, så gjør jeg det! 

Men virkelig... Hva var flaut med det bildet?..  Men da heter jeg "Maliees" på twitter, så det er bare å følge meg, eller hva søren man gjør på twitter!;)

På vei til brunfarge

Har ikke tatt noe sol/solt meg siden sommerferien, og er mildt sagt albino.. Så har startet å ta sol igjen! Det jeg elsker med meg selv er at jeg blir så ekstremt fort brun i solarium! Så derfor stikker jeg og tar sol nå straks! kos dere videre sweeties!

Betakaroten ♥ ♥ ♥ ♥

Mah loveeFavorittsted
Ah, gjett hvem som har fått nytt badekar! Det gamle var rett og slett ræva, hundre år gammel shit vi fikk av besteforeldrene mine da de kastet det ut, haha! Våknet av meg selv klokken halv ti idag og tok et bad! Ellers har jeg gjort unna litt skolearbeid og gått helt ned til kiwi for å si hade til kjæresten min som skal til oslo.. Har aldri nevnt han på bloggen egentlig, men han ville jeg skulle gjøre det, så får skrive om han litt oftere, haha!Badet oppe er rett og slett perfekt nå, etter at vi har pusset det opp! Og det beste er at det er 2 meter unna rommet mitt, så slipper å stresse med å gå ned trappa osv for å komme meg til badet, johoo!

Beklager for dårlig blogging i det siste, men er så lite motiverende når pc'n min ikke funker.. Skjønner ikke hvorfor den ikke fungerer lengre, den bare sluttet å funke liksom.. Så må bruke den stasjonære og sitte i harde stoler osv, er bare ikke det samme.. Men skal blogge bedre fremover, må prøve å få pc'n min til å funke igjen.

AMALIE'S BLOGG


Heisann! Jeg heter Amalie og er 14 år gammel, går i 9.klasse! På bloggen min skriver jeg for det meste om hva som skjer i hverdagen min, mote, hår, sminke, og det meste andre som interesserer meg! På fritiden er jeg for det meste med venner, og på pc'n! Håper du liker bloggen min!

Kontakt: Du kan kontakte meg på amalie1235@hotmail.com, eller på facebook hvor jeg heter "Amalie Julebrus" (det er min private)

+Legg meg til som venn

hits