rawy -

Kaldt i været

Da skal jeg stikke en tur til Desiree nå snart, også skal jeg kanskje møte Lèa litt etterpå. Satser også på å finne igjen jakka mi på vei dit som jeg mista i fylla forige helg, hvis ikke kommer jeg til å fryse ihjel hele dagen. Hva skjedde med sommeren a? Savner sol, har funnet ut at uansett hvor mye eller lite klær jeg bruker ender jeg opp med å fryse tilslutt uansett, burde kanskje få kjøpt noe ordentlige vinterklær snart, heh..

Fett med knust og skittent speil, eller?Siste dagene

Heisann alle mennsker! Idag har jeg faktisk ryddet hele huset omtrent, støvsugd, tatt oppvasken, og alt det der, skal si det tok sin tid. Må fortsatt pakke ned mesteparten av rommet mitt, ettersom jeg flytter snart. Er så stressende, jeg pakka ned det meste for noen dager siden, men nå ligger det meste på gulvet igjen, ettersom det meste jeg pakka ned endte jeg opp med å trenge. Barnevernet skulle egentlig fortelle meg når og hvor jeg skal flytte idag, men det gjorde de jo ikke, det endte opp med at jeg måtte ringe dit selv, men de har ikke funnet meg noe hjem enda, så håper på å få vite ting til mandag. Ellers har det ikke skjedd så utorlig mye den siste tiden, så får se om det er noen brukbare iPhone-bilder å legge ut

Var med Lèa på "stallen" (cafe) for noen dager siden, denne var veldig god, men synd vi satt kvalme i flere timer etter å ha drukket den, haha!

Var også med Desiree i byen for noen dager siden, hvor vi fant noen fete masker på nille, haha, vi sto der inne og lo oss ihjel en god stund, endte opp med at vi skrapa sammen nok penger til å kjøpe en maske hver, haha, jaja!Også på onsdag (hvis jeg husker riktig) var jeg også med min kjære Desiree, også begynte det å pøsregne, og siden vi allerede var våte tenkte vi at vi likesågreit kunne bli søkkvåte, så vi sto ved veien og prøvde å få biler til å sprute vanndammer på oss, haha! Hver gang det kom en buss eller lastebil på den andre siden spurtet vi over gata for å prøve å få en ekstra stor sprut på oss, yolo eller? Etter det bestemte vi oss for å gå til Esso og kjøpe kjærlighet for de 8 kronene vi hadde, og skoene våres var så våte at vi ikke orka å ta de på, så vi endte opp med å spurte i sokkene gjennom alle vanndammer bort dit.


Igår var jeg med Madeleine på biblioteket og loket litt, koste meg med å ta en fotoshoot mens jeg tok i snusen til venstre der


Imens jeg varmet meg under teppet fant jeg ut at man kan lage en kjole av den om man stapper den i bhen, smart eller, den nye einstein sier jeg. Fresht teppe, fra dyreparken og greier

Imorgen kanskje jeg prøver å få kameraet mitt til å funke, og faktisk legger ut noe annet enn iPhonebilder her? Hm

I helvete

Hei. Mitt navn er Narkotika.
Jeg ødelegger hjem, river familier fra hverandre, tar barna fra deg. Og det er bare begynnelsen.
Jeg koster mer enn gull, mer enn diamanter.
Sorgen som kommer med meg er brutal.
Hvis du trenger meg, er jeg lett å finne, jeg er overalt rundt deg. På skolen, jobben...ja i hele samfunnet rundt deg.
Jeg bor hos de rike, hos de fattige, ja rett ned i gaten...Jeg er din nabo.
Min makt er stor. Bare prøv og du vil se, men viss du gjør det...ja så holder jeg fast.
Prøv meg en gang, og jeg kan la deg gå....prøv meg to og din sjel er min.
Jeg kontrollerer deg, får deg til å stjele og lyve.
Du vil gjøre alt for å bli høy. Forbrytelsene du gjør bare for å få meg vil vere verdt det når du har meg i hendene.
Du vil lyve for din mor, stjele fra din far. Når du ser deres tårer bør du føle smerte......
Jeg er din samvittighet, jeg vil ha deg i min makt. Jeg tar barna fra foreldrene OG foreldrene fra barna.
Jeg vil drive deg fra vettet, og drive dine venner bort. Jeg tar alt fra deg.....ditt utseende, din stolthet.
Jeg vil alltid vere hos deg, alltid ved din side. Du gir faen i alle, din familie, dine venner dine penger.
Du vil ha, og jeg vil gi. Og jeg vil ta alt, til der er ingenting mer å hente. Viss du prøver meg skal du vite at det ikke er en lek.
Viss muligheten kommer, vil jeg gjøre deg gal. Jeg ødelegger kroppen din, kontrollerer sinnet. Jeg tar deg med hjerte og sjel. Din sjel er MIN. Jeg skal plage deg når du ligger i sengen.....du vil høre stemmer og skriking i hodet.
Dette er min gave til deg, men da er det for sent. Ditt hjerte er i min makt.
Du vil angre på at du prøvde meg, de gjør alltid det...Men det var DU som kom til meg. Du visste at dette ville skje. Du fikk det fortalt så ofte. Men du ville prøve, å valgte selv denne ruten. Du kunne ha nektet og gått vekk. Jeg hersker over deg, du er min slave. Jeg går i graven med deg om jeg må.
Nå som du har hørt dette..hva vil du gjøre?
Skal du teste meg? Det er opp til deg. Jeg kan gi deg mer smerte enn ord kan beskrive.....
Så kom, kom ta min hånd å la meg lede deg til HELVETE! 

// kilde til teksten


Legger ved litt bilder som ikke har en dritt med innlegget å gjøre, sånn for å være kul

Long time no see

Haha, guud, satt hjemme og kjedet meg, også kom jeg plutselig på den tiden jeg hadde blogg, så måtte jo bare se igjennom de gamle innleggene jeg har lagt ut her, holdt på å le meg ihjel, for å si det mildt! Har nok forandret med en GOD del siden den tid, men jaja, siden jeg ikke har noe spesielt å gjøre akkurat nå så tenkte jeg å gi denne bloggen en ny sjangse, slenger med litt iPhonebilder også, tror det er ganske normalt når man blogger


Jeg kunne jo også skrevet litt om hva jeg har gjort i det siste, men det gidder jeg ikke, så hadebra, og kos dere ikveld!

AMALIE'S BLOGG


Heisann! Jeg heter Amalie og er 14 år gammel, går i 9.klasse! På bloggen min skriver jeg for det meste om hva som skjer i hverdagen min, mote, hår, sminke, og det meste andre som interesserer meg! På fritiden er jeg for det meste med venner, og på pc'n! Håper du liker bloggen min!

Kontakt: Du kan kontakte meg på amalie1235@hotmail.com, eller på facebook hvor jeg heter "Amalie Julebrus" (det er min private)

+Legg meg til som venn

hits