rawy -

Chill å være syk!

Dette er seriøst min beste dag på evigheter, har sluttet å kaste opp, så slapper bare av hjemme! Sherin var hos meg i to av friminuttene og hun kommer etter skolen på "sykebesøk" så vi skal ha litt spa og slikt! I storefri da sherin var her snakket hun om hvor rotete rommet mitt alltid er, så når hun dro tilbake til skolen ryddet jeg hele rommet! Og nå er det sykt koselig her! Hun fikk litt sjokk når hun kom tilbake, haha... Så nå chiller jeg med musikk og bikkja, mens jeg venter på sherin, kunne det blitt bedre?

Har ikke på noe sminke heller, håper alle får en fin dag! Bildene er små fordi jeg blogger fra mobilen, pc'n funker ikke...:-(

"Spa"greier!

Syk..

Er hjemme idag, fordi jeg er syk! Litt herlig sånn egentlig.. Håper jeg er syk imorgen også, siden jeg har foreldresamtale som jeg håper på å slippe imorgen!;)

Har nettopp tatt et bad, og ser helt jævelig ut! Blogger fra mobilen, derfor blir bildene små.. Hadebra!

Morgenstund har gull i munn

Idag våknet jeg utrolig nok klokken 6! Sykt herlig! Fram til nå har jeg trent, dusja, lakket neglene, spist og ordnet meg! Det eneste jeg mangler er å kle på meg, og så er jeg faktisk klar til skolen, og klokken er bare halv 8! Vanligvis våkner jeg ti på åtte, og løper rundt og ordner meg, før jeg flyr til skolen og likevel kommer for sent.. Haha!Julebrus ♥ ♥ ♥ ♥


- Når pleier du å våkne?

Ting jeg ikke orker akkurat nå

 Jeg orker ikke å sminke meg


 Jeg orker ikke å møte noen (selvom jeg har avtaler) 

 Jeg orker ikke å finne mobilen min, som sikkert ligger begravd langt nedi helvette.. 


 Jeg orker ikke å sove, ettersom jeg ikke vil bruke krefter på å lage plass i senga


 Jeg orker ikke å hente mat eller drikke.....
 
 Jeg orker ikke å ta på bukse


 Jeg orker ikke ta bilder som ikke er tatt i speilet, og jeg orker heller ikke bruke krefter på å se fin ut

100% uten sminke, med tidenes mest sexy tommel!

 Jeg orker ikke å blogge, men jeg gjør det selvom! Føler meg flink.. Orker ikke lese igjennom innlegget heller, så se opp for skrivefeil!

Det søndag, og selvom jeg sov til rundt to, så på tv til rundt fire, og satt på pc'n til rundt nå, så har jeg ikke krefter til å gjøre noe.. Føler liksom at søndag skal være en slags sove-til-mandag-dag, men det er så masse masing at det ikke er mulig en gang. Heldigvis gidder mamma å kjøre innom mcdonalds og kjøpe meg mat, så kanskje jeg får nok krefter til å ordne meg og stikke ut en tur.. Nå finner jeg plutselig ikke musa, så jeg får ikke posta innlegget! Hvafaen liksom? Hadde den i hånda for liksom 2 sekunder siden, og nå er den liksom borte? Hva er detta for no tull.. Den kan jo ikke bare stikke av, den er jo festa til pc'n..

Fant den.. Den falt lydløst ned på gulvet, hvorden er liksom det mulig? PEACE OUT!!

- Er du flinkere til å få noe ut av dagen idag enn meg?

Jeg skulle ha sovet nå

Idag ble Jonas og Maya med meg hjem etter skolen, også senere på kvelden var meg og Maya med Amir og Suresh! Ellers har jeg ikke gjort noe spesielt interessant..

skal prøve å legge meg "tidlig" idag, blir glad om jeg har sovna rundt 12, er alltid ettellerannet som jeg finner ut at jeg vil gjøre før jeg legger meg, også ender jeg opp med å sovne rundt 3, også kommer jeg subbende inn på skolen på morgenen som en hissig zombie.. Et eksempel på ting jeg finner ut at jeg vil gjøre før jeg legger meg, er at jeg blogger akkruat nå, hadde egentlig planer om å ligge i senga klokken 10, så ble jeg på pc'n og pratet med folk til halv 11, også skulle jeg legge meg, men så kom jeg på at jeg ville blogge, skulle ønske jeg hadde denne energien på dagen.. men NÅ skal jeg gå og prøve å sove, natta folkens!


 - Er du flink til å legge deg tidlig når det er skole?

dagen min

Hei, hei, halå! Etter skolen idag ble jeg av en eller annen grunn med Shirin til stallen, haha. Må si at jeg virkelig ikke bryr meg om hester, det er så stress, og så mye jobb.. Æh, men joda, jeg satt faktisk oppå dette dyret i rundt en time, mens Shirin styrte den rundt i skogen. Falt av tilogmed, litt komiskt at jeg snakka med Jonas i telefonen, også plutselig faller salen av, så hyler jeg, også hører han et dunk, haha!

Senere på kvelden kom Shirin og Jonas til meg, også møtte vi litt andre folk ute, ikke så interessant egentlig! Også sover Shirin her, da!
 

- Hva har du gjort idag?  Sorry for dårlig blogging, men fikk ikke tid tidligere, og har ikke pc nåå. Så bruker Shirin sin, sorry for små bilder også..

Todays outfit

Genser fra New Yorker // Bukse fra Cubus

Dere vet butikken New Yorker? Vel! De har åpnet den på farmandstredet i tønsberg! Butikken er faktisk ganske stor, og de har ekstremt mye fint! Var der for noen dager siden, hadde ikke så mye penger med, men kjøpte genseren! Jeg bor jo i horten, som er rett ved tønsberg, ahh, er så herlig å ha New Yorker såpass nærme! Kommer til å kjøpe masse der fremover! Husker første gang jeg var der (har vært der to ganger) så var jeg med Sherin da, noen dager etter det åpnet, også sto det en sånn vakt ved døra og voktet over butikken, så trodde jeg han var en statue.. Hahahah! Men det så liksom ut som om han skulle vokte slottet ellernoe

- Pleier du å kjøpe klær fra New yorker? 

Første gang på flere år

Når jeg tenker over det, så har jeg faktisk ikke noe imot skolen min.. Hender faktisk at jeg gleder meg til skolen, rett og slett fordi jeg liker skolen min, hah, noen som kunne gjettet at jeg noensinne ville si det? Vel.. Jeg kan inrømme at jeg er en person som "går på do" 10 ganger hver skoletime, jeg er en person som ikke alltid møter opp til timer, jeg er en person som hører på musikk fremfor for læreren, og jeg er en person som surrer rundt, istedet for å gjøre det jeg skal i timene! Men jeg har det faktisk utrolig greit på skolen, sånn egentlig! Har det liksom alltid så gøy! Men, nå har jeg faktisk for en gangs skyld fått litt motivasjon til skole, det er så rart hvordan jeg har gjort det meste jeg har blitt bedt om i timene, og "bare" stukket av fra mat og helse 2 ganger idag, er så merkelig at jeg føler meg utrolig stolt over slike ting.. Mens de fleste andre (i klassen min iallfall) gjør omtrent alt av oppgaver osv, og ikke stikker fra noen timer, hele tiden liksom.. 

Vel.. Åssen fikk jeg denne motivasjonen min da? Tja, igår hadde vi naturfagsprøve, hvor vi hadde slik gruppeprøve da, hvor to stk skulle gjøre prøven sammen, og vi fikk ha med alt av bøker osv.. På gruppa mi var vi tre, og for en gangs skyld jobbet jeg, ikke bare det, jeg tror faktisk at jeg aldri har jobbet så hardt og lenge før, vi ble såvidt ferdig med prøva, før vi måtte dra, var også mange som ikke ble ferdig. Og vi svarte omtrent på alle spørsmålene! Husker at jeg faktisk måtte legge meg ned i gangen og puste ut når vi var ferdig, var som om jeg hadde løpt 10 mil ellernoe, haha! Og etter det har faktisk Åsmund (læreren) skytet (?haha, åssen skal man liksom skrive det? skrytet, skrøyt, skrytt.. dafuq?) av meg! Er faktisk slikt man får motivasjon av.. 
Gleder meg bare så ekstremt til å få tilbake den prøven! Husker meg og Marthine en gang hadde en parprøve sammen, også hadde vi øvd masse, og vi trodde liksom vi skulle få en 5+ ellernoe (vi hadde bestemt oss for å feire på Peppes om vi fikk 5 eller 6) også fikk vi 3- hahah.. Men vi feiret selvom;);) Æh, innlegg om skole, skal spare dere for mer av dette snakket mitt, vil bare nevne at jeg skal være sykt englebarn framover, først og fremst fordi vi har slik samtaletime snart, så skal gi Åsmund noe å skryte av! Yeah

Og forresten, om noen interesserer seg.. Etter at vi startet på skolen etter sommerferen, så har jeg fått 1 dag og 12 timer fravær.. hahah! Altsa jeg har blitt tatt for å skulke 12 skoletimer tilsammen, og jeg får faktisk som oftest ikke fravær for det, ettersom jeg finner på en grunn til å ha vært borte/ikke blir merket/læeren glemmer å skrive det ned! Huff, må skjerpe meg!! Men takler bare ikke å møte opp i alle skoletimer, sånn seriøst, noen som har det likt? Har liksom behov for flere pauser enn det vi har av friminutt...

- Har du skolemotivasjon?

Ryddig rom?

Har faktisk ryddet på rommet i 2 timer nå, er ganske stolt! Orker rett og slett ikke mer idag.. Så får ta det etter skolen imorgen.. Senga mi er stappa full av ting som jeg ikke vet hvor jeg skal legge også, men sover i sofaen i stua, uansett! Sover såpass mye bedre i sofaen i stua, takler såvidt å sove i senga mi, den er så ukomfortabel og knirkende, vil ha ny!!!!!!!

Ble på tide å rydde vekk julepynten, eller.. Det kan vel bare bli der? Er jo snart jul igjen? Hallo..
 


Litt resultat, ble utrolig fornøyd! Ommøblerte litt derLitt av klærne mine, har en ganske stor kommode i tillegg til dette, og likevel har jeg funnet ut at jeg må ha enda en slik kurvegreie, for å få plass til alt....

Forresten, en interessant fakta; Rester etter 2 uker gammel blåbærsmoothie lukter brownies! Jeg kødder ikke, test det selv!

Før trening
Har egentlig ganske mye å få gjort idag.. Må blandt annet få ryddet rommet (som ser helt ræva ut!) også har jeg sikkert femtitusen andre ting jeg må få gjort før eller siden, så satser på å faktisk få noe fornuftig ut av dagen, ettersom jeg ikke skal møte noen idag! Har funnet ut at jeg trener best sånn litt etter skolen, har alltid trent på kvelden, i 10-11 tiden, ettersom det har vært de eneste tidspunktene jeg har fått tid!

AMALIE'S BLOGG


Heisann! Jeg heter Amalie og er 14 år gammel, går i 9.klasse! På bloggen min skriver jeg for det meste om hva som skjer i hverdagen min, mote, hår, sminke, og det meste andre som interesserer meg! På fritiden er jeg for det meste med venner, og på pc'n! Håper du liker bloggen min!

Kontakt: Du kan kontakte meg på amalie1235@hotmail.com, eller på facebook hvor jeg heter "Amalie Julebrus" (det er min private)

+Legg meg til som venn

hits