rawy -

Siden igår

Haha, så dårlig jeg er til å blogge! Sitter liksom og sier til meg selv "Ja, nå skal jeg blogge minst 2 innlegg hver dag!" også lager jeg max 1 innlegg om dagen, og dropper mangemange dager.. Hahah, men jeg er vel ikke den eneste?;)

Jojo, Maya sov jo hos meg fra lørdag til søndag, og på søndag var jeg og Maya hos Steve med Håvard, Madeleine, Steve og Jimi! Koslig dag, hahaa, dere aner ikke hvor mange latterkramper vi hadde... Fra og med idag skal jeg bli flinkere til å ta bilder, om det omså er med mobilen, mobilbilder er bedre enn ingen bilder? Hahah, jeg syntes det er et ork å dra med speilrefleks rundt iallfall...

Idag ble Sherin med meg hjem etter skolen, vi slappet først og fremst av, når hun dro (i 5-tiden) var jeg så dum og sovna, når jeg skulle til Sherin klokken 7.. Jeg er så bitch...

 Fint innlegg uten bilder...

At Daniels place

Nå har jeg og Maya kost oss hos Daniel siden 6, og vi loker vel her til 12-tiden, før vi stikker til meg! Har hatt det ganske gøy, har ikke noen brae bilder av dem, fordi dem er så hissigpropper. Neida, men joda, fikk ikke tatt noen bilder, men har et par sugene mobilbilder til dere:-)maya

daniel


- Hva har/skal dere bruke lørdagskvelden på?

Noen tips til å få lengre hår


-Stå på henda/hodet i 2 min hver dag

-Massere hodebunnen i 5 min hver dag

-Bruk FAST shampoo og balsam

-Ta b-vitaminer

-Sov med flette i håret


 Jeg våknet faktisk for litt siden, har sovet fra 2, elsker å sove, tror jeg bare legger meg igjen nå.. Sorry for dårlig blogging, skal droppe å sove imorgen, og prøve å få blogget bra! 

arkivbilde..

Meg med blondt hår

Har ikke skjedd stort idag, egentlig.. Skal snart en tur til butikken, og slikt, interessant liv jeg har? vel ja.. For ikke så lenge siden var jeg faktisk blond (et par uker siden, ca) kan faktisk si at jeg halvveis savner det, vil ikke farge det tilbake til blondt, men savner det bare litt, haha.. 


- Og nå er jo håret mitt brun-grå-svart, det er iallfall det folka på skolen osv sier ;);)

Gratis is, babyyyy

Heisann mennesker og andre skapninger! ♥

Etter skolen stakk meg og Marthine en tur til byen, og jeg kom hjem for litt siden.. Skal prøve å få ryddet litt osv før mamma kommer hjem, må smiske litt.. Ellers skal jeg ikke noe interessant idag, tror jeg.. 

Pedoen var på jobb, så vi fikk gratis is! Neida, men joda..  

Lesehest


Har kun på øyebrynsminke! 

Igår var jeg i Åsgårdstrand, hele dagen omtrent, fordi jeg skulle møte Maya kl 18, også har Marthine busskortet mitt, og jeg ville ikke bruke pengene mine på buss.. Og siden mamma skulle til tønsberg klokken 2, så fikk jeg henne til å slippe meg av i åsgårdstrand, hahah! Så var altså 4 timer å vente på Maya, så jeg møtte Steve, og var litt hos han, mens jeg ventet.. Og når jeg skulle møte Maya, så kunne hun plutselig ikke, så ja.. Så jeg hang litt med gutta før jeg stakk ned til Emma, også sov hun over hos meg! 

Vi endte opp med å se The hunger games, iogmed at klassen min har en slik lesegreie på skolen, og gruppa mi fikk utdelt den boka, jeg så jo filmen i påsken, så vet jo alt som skjer.. Haha, husker de første dagene, gadd jeg ikke lese i boka, så jeg brukte den til andre ting (tørr ikke engang skrive det her, og nei, jeg brukte den ikke som dildo, om noen skal tro det..) Også spurte gruppa mi sånne spørsmål om boka, så når jeg svarte på spørsmålene spurte de "hvor langt har du egentlig klart å lese?" og jeg bare "ø, jeg har sett filmen" hehehe!Jeg er på side 397 nå, det er sykt! Tror jeg har lest rundt 300 sider i helga! Før helga maste gruppa mi på at jeg måtte lese flere kapitler, fordi jeg lå så langt bak, skulle liksom lese til kapittel 16, når jeg var på kapittel 8, og nå er jeg på kapittel 25! Haha, gleder meg til å gni det inn på skolen imorgen! Leser egentlig bare så mye fordi jeg syntes det var litt interessant hvor mye mer info man får i boka, enn i filmen.. Er det slik i alle bøker?

Boooring

Ah, har så mye å overtale mamma til... Så endte opp med å dra på bowling med hun istad, for at hun skulle bli glad! Noe av det kjedeligste jeg noensinne har vært med på! Hahah, spilte 3 runder, og jeg prøvde bare å bli fortest mulig ferdig.. Håper bare hun lar meg dra til tyskland, hvis ikke dør jeg..

Jeg har forresten farget håret! Legger ut bilder av det etterpå, hahah, kan si mange på skolen ble litt sjokka når jeg kom med denne hårfargen på skolen, hvilken farge det er, får dere vite etterpå! Ble ikke vellykket akkurat, for å si det slik... 

Randomt bilde fra før jeg farget håret!

Nå skal jeg lese litt lekser, og så spise grandiosa, eneste grunnen til at jeg ofrer så mye av livet mitt på alt dette, er fordi jeg må få mamma til å la meg dra til tyskland.. Gud, skjønner ikke hvorfor hun skal være så sta denne gangen, jeg har jo vært der to ganger før, og jeg gjorde jo ikke noe galt da? Hvorfor skulle jeg gjort det nå da..? Velvel, jeg har iallfall en grandiosa å se frem til idag ;-) Orker bare ikke ha så masse greier jeg må overtale mamma til å la meg gjøre, fikk farget håret igår, så nå gjenstår det bare å få hun til å kjøpe meg extensions (som jeg får lov til å få, men hun gidder ikke nå? Jeg har jo spart opp masse penger nå, dafuq...) og SÅÅÅÅ må hun la meg dra til tyskland, dør litt inni meg, dette er så slitsomt, jeg har gjort mer lekser osv nå enn jeg gjorde i hele 8.klasse (overdriver ikke..) Men jaja, hvis man virkelig vil ha noe, må man kjempe for det, er det ikke hva man sier?:)

Husmor

Hei da dere! Jeg suger i å forklare... Men let's give it a try!

Jeg har en venn som heter Ida, hun bor i akershus, som er ganske så langt unna horten, og.. Dere vet den derre båten som går til tyskland.. Colorline? Ja.. Jeg har dratt dit med dem to ganger før, og det er noe av det beste jeg har vært med på! Og nå skal jeg bli med igjen til høstferien, men mamma sa jeg ikke får lov denne gangen, så derfor har jeg faktisk ryddet og støvsugd hele underetasjen, tatt oppvasken osvosv.. Tar ikke nei som et svar, jeg :-) 

Men nå står rommet mitt for tur! Ryddigste rommet ever:
 
Wish me luck....


Om dere har noen gode tips til hvordan jeg kan få mamma til å si ja, så er det bare å spytte ut!  

Marthine sover her!


aha
 Marthine ♥

Jeg finner alltid en god grunn til å utsette leksegjøringen, Marthine maste uansett på at hun var sulten! Så var husmor, og gikk helt ned trappa for å hente vaflene mamma lagde, tok jordbær i en skål, og hentet pålegggreier, fyfaen, jeg blir en god mor!

Tigger

uten sminke, dere får ikke se en gang... Satt oss på taket i 10-iden og tok blits-bilder, også satt jo hele nabofamilien i vinduet og glodde på oss, hvafaen? Haha..kult tak?

dette er skolen min, fin ikkesant??

Ha en fin natt! Måtte skrive dette innlegget så fort som mulig... Internettet slutter nårsomhelst nå!! Så må bare poste får det skjer... Marthine skal iallfall sove over, og vi skal prøve å gjøre litt lekser nå, om det funker... Snakkasssst seinere!!

Besøk, osv

Idag ble Marthine med meg hjem etter skolen, vi tok litt bilder og slikt, og nå kommer Marthine snart, og vi har huset for oss selv, så blir vel full fest!


Her skulle jeg ta et pent smilebilde, men så kom en bil og ødela konsentrasjonen min..

Marthine ♥


 
Var litt husmor og laget meg "ordentlig" middag også! 

Welcome to mah blog

Hallo! Lagde plutselig en ny blogg, fordi jeg er så superkul og spontan..

Men jo, jeg er en jente på 14 år, som heter Amalie! Jeg bor i horten, som er et sånt sted i vestfold. På fritiden er jeg for det meste med venner, og slikt.. 
 
 
  

Jeg har en hund som heter Frida (på bildene) og en kanin som heter Max, bruker også en del tid på dem, elsker dyr!  

Om det er noe du lurer på er det bare å spørre i kommentarfeltet! :-) 

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

AMALIE'S BLOGG


Heisann! Jeg heter Amalie og er 14 år gammel, går i 9.klasse! På bloggen min skriver jeg for det meste om hva som skjer i hverdagen min, mote, hår, sminke, og det meste andre som interesserer meg! På fritiden er jeg for det meste med venner, og på pc'n! Håper du liker bloggen min!

Kontakt: Du kan kontakte meg på amalie1235@hotmail.com, eller på facebook hvor jeg heter "Amalie Julebrus" (det er min private)

+Legg meg til som venn

hits