rawy -

Tips til hjemmetrening

Har faktisk fått trent ganske bra idag, har trent 3 dager på rad nå, ny rekord? Så jeg tenkte å vise dere noen av favoritt treningsvideoene mine på youtube! Disse under er de jeg bruker mest! Altsa, ikke tro jeg er ikke noen treningsnarkoman eller noe slikt, jeg har motivasjon i gjerne en dag eller noe slikt, og så går det kanskje en måned hvor jeg ligger i sofaen og spiser pizza. osvosv, men jaja! Dagens treningsøkt var den første videoen x3, også den siste! Jeg er bare levende

Heisann folkens! Hva har dere gjort ikveld? Jeg tror jeg har planer om å gjøre litt litt skolegreier, også kanskje rydde litt før jeg tar kvelden, tror ikke akkurat jeg kommer til å gjøre det, men det er jo en tanke, i tillegg ser det bra ut når jeg skriver det! Må nesten få lagd ny header snart.. Den jeg har nå er jo urgammal og grusom, haha! Kanskje jeg orker å ta headerbilder imorgen..? For kanskje jeg tilogmed fikser meg imorgen, for jeg har bestemt meg for å komme meg iallfall litt ut av huset.. Men jaja, nå chiller jeg og hører på spotifylista mi HER! Ellers tror jeg at jeg snart skal legge meg, for jeg begynner å bli litt trøtt, jeg føler jeg lever som bestefaren min for tiden... Jeg vet ikke greia med overskriften heller, men siden dette er et innlegg 100% uten noen spesiell mening, så blir det bare teit om overskrifta gir noe mening? enig?

har også fått hengt opp kjæresten min på veggen (eller i taket da.....) men han faller bare ned, så om jeg gjetter riktig, så ligger han på gulvet akkurat nå.
 
desiree og meg, bilde fra helga! Loveu søta

Skummelt

Hadde en helt creepy opplevelse istad.. Skjønner ikke helt hva som skjedde, men jeg satt i bilen da, og prata med mamma, også plutselig så fikk jeg sånn jævelig med smerter i magen/brystet, også klarte jeg såvidt å puste og snakke osv, måtte liksom konsentrere meg om å klare å puste, var såvidt jeg klarte det. Så måtte vi bare kjøre fort hjem, også når jeg kom hjem så falt jeg bare rett ned på gulvet i gangen, også ble liksom alt helt sånn skurrete påenmåte, om dere skjønner? Trodde nesten jeg skulle dø en liten stund, sånn seriøst.. Også noen minutter senere forsvant bare alt helt, og nå har jeg litt vondt i hodet bare.. Noen som vet hva det kan være? Er det noe jeg burde bekymre meg for? Var bare sinnsykt ekkelt, dere aner ikke, det var sånn helt ubeskrivelig vondt.. 

Men jaja! Ellers har jeg hatt en helt grei dag, har fått trent litt, og det var jo sykt varmt og mye sol istad, så jeg fikk solet meg littegrann!puus♥

 - Noen som har opplevd det samme?

Hjemmedag

Har bestemt meg for å dra til skolen imorgen, selvom jeg helst ville blitt hjemme.. Er så deilig med hjemmedager hvor man får sovet lenge, og faktisk gjort ting. Istedetfor å tilbringe 6 timer på skolen, så møte enellerannen venn/sovne noen timer, og så legge seg.. Men jaja, det er vel derfor vi ser frem til sommerferien?

Skal iallfall prøve å få pakket ut koffertene fra texas, har kjøpt så masse nytt der som bare ligger der blandt rotet! Så da har jeg vel litt nye klær osv å bruke! Ellers venter jeg på at mamma skal komme hjem så hun kan kjøpe mat til meg, fordi det er ingen ting å spise her, og da mener jeg INGENTING, ironiskt å si med bilde av mat over der, men det var for flere timer siden, og jeg er tom for ingrediensene.. Men joda, i skrivende stund hører jeg på Hannah Montana, om noen finner det interessant? - kanskje ikke? Kos dere ikveld iallfall! 

Trening og sånt!

Idag har jeg faktisk fått trent litt, gjorde videoen under, og fyflate, så støl jeg er! Trente også magen litt, og lagde meg snunn mat! Fliiink?
disse står i ovnen akkurat nå, gleder meg til å smake!

Var ikke på skolen idag heller da, har egentlig en ganske dårlig periode akkurat nå (ikke mensen) men prøver likevel å få litt ut av dagen, selvom jeg ikke er på skolen.. Men skal prøve å få dratt meg til skolen imorgen, men hvem vet.....

 - Hva har du gjort idag?

Morsom dag

Etter skolen idag stakk jeg til Desiree, hvor vi gjorde sinnsykt mye gøy! hah, neida.. 

Desiree: "Okei! Idag skal vi ikke sovne!"
10 min senere: "ZzzzzzzZzzZZzzzzzz"

Jojo, etter det møtte jeg div. folk jeg kjente på bussen, og jeg ville ikke gå av bussen foran dem, så jeg satt på bussen helt til skoppum og stakk til besteforeldrene mine, hahaha, dagens høydepunkt, at jeg ikke drar hjem fordi jeg ikke vil gå av bussen foran noen...... Så igjennom mobilen etter bilder fra idag, men neida, jeg har visst ikke tatt et eneste bilde idag, så ja, litt gamle bilder


 Jeg skal også prøve å gjøre litt lekser idag, men jeg tviler.. Hadde egentlig bestemt meg for å bli sinnsykt skoleflink nå, men det er liksom sånn at hvis en liiiten ting går litt feil, så sklir jeg heeelt ut, om dere skjønner? Er helt sånn med meg, at hvis det er en liten ting jeg ikke takler ellernoe slikt, så dropper jeg det, og så tenker jeg bare senere på dagen "nei.. jeg gidder ikke gå til den timen heller" er liksom sånn at alt må være perfekt om jeg ikke skal få fravær, om dere skjønner? Det irriterer meg mer enn dere tror.. Jeg vil jo ikke ha 488 timer fravær.........

Men jaja! - Har dere gjort noe interessant idag?

Søndag er tristdag

Imorgen må jeg til SKOLEN for første gang på flere uker (altsa.. Jeg har vært i texas, også var det sånn jobbuke den uka jeg kom hjem) Men jaja, idag har jo Ronja og Desiree sovet hos meg, Ronja måtte dra ganske tidlig, så meg og Des dro til henne for å farge håret hennes igjen! Første gang jeg har farget noens hår.. Har bleket mitt eget selv før, men det ble så mislykket at jeg har ikke ord. Men jeg syntes jeg var ganske flink, jeg leste ikke bruksannvisningen engang, så jeg er stolt.. Hahaha!

snuppa <3


Haha, senere kom Ronja igjen, og meg og desiree klarte å sovne, mens hun bare satt der, haha, sorry ronja ♥ Jeg er egentlig sinnsykt trøtt nå, men har en sånn jobb-ukerapport jeg har BESTEMT meg for at jeg skal skrive ikveld, fordi jeg gjør opprør mot læreren min, ved å liksom... gjøre det bra på skolen.  

- Noen andre som ikke vil ha skole imorgen?
- Hva har dere gjort idag?
 

Overnatting!

Inatt sover Ronja og Desiree hos meg! Nå skal vi en tur ut, også skal vi bare kose oss ikveld! Ronja tok litt bilder av meg og des, så haha, jeg vet vi er søte!Des og meg, loveu pusi!

Hos Freslo

Hei! Nå er meg og Desiree hos freslo, det var noen andre folk her tidligere, men de dro for litt siden, nå nå bare chiller vi! Party all night liksom! Orker ikke se igjennom etter skrivfeil, for jeg tror ikke det er noen, ettersom jeg har rettet det meste jeg har skrevet feil, jhehhehee... Yehe, vet ikke helt poenget med dette innlegget, tror bare jeg ville si at jeg startet å blogge her igjen, jeg husker ikke helt jeg, heh.

AMALIE'S BLOGG


Heisann! Jeg heter Amalie og er 14 år gammel, går i 9.klasse! På bloggen min skriver jeg for det meste om hva som skjer i hverdagen min, mote, hår, sminke, og det meste andre som interesserer meg! På fritiden er jeg for det meste med venner, og på pc'n! Håper du liker bloggen min!

Kontakt: Du kan kontakte meg på amalie1235@hotmail.com, eller på facebook hvor jeg heter "Amalie Julebrus" (det er min private)

+Legg meg til som venn

hits