rawy -

Ny iPhone!

Gjett hvem som er ny og hvem som er gammel XDdeksel fra handelsportal.no

Var litt småsyk på morran idag, så ble hjemme. Følte egentlig at jeg trengte det, har jobbet noe helt sykt med lekser og slikt denne uka, og jeg fikk kanskje gjort halvparten av det som jeg skulle gjøre. Er helt sykt hvor lang tid jeg bruker.. Døgnrytmen min denne uka har vært et par timer soving etter skolen, og så har jeg lagt meg rundt 3 på natta, og sovet til 6. Tror også jeg døgna to dager denne uka. Så har egentlig følt meg helt jævelig hele uka, skulle trodd jeg var i fylla, kan seriøst ikke huske noe av hva jeg har gjort denne uka, har ikke vært noe med venner, eller noe, bare surret rundt hjemme. 

Det eneste som er bra med døgnrytmen min, er at mamma har like dårlig døgnrytme, haha, så igår natt kjørte vi rundt for å kjøpe mat, men alt var stengt:( heldigvis ble vi reddet av esso! Haha, tror kanskje vi kjørte rundt i langt over en time.

Men nå som jeg har fått sovet ut litt, føler jeg meg perfekt, og klar for en bra helg! Avslutter innlegget med bilde av kattene mine! 

AMALIE'S BLOGG


Heisann! Jeg heter Amalie og er 14 år gammel, går i 9.klasse! På bloggen min skriver jeg for det meste om hva som skjer i hverdagen min, mote, hår, sminke, og det meste andre som interesserer meg! På fritiden er jeg for det meste med venner, og på pc'n! Håper du liker bloggen min!

Kontakt: Du kan kontakte meg på amalie1235@hotmail.com, eller på facebook hvor jeg heter "Amalie Julebrus" (det er min private)

+Legg meg til som venn

hits