rawy -

FÅTT PC!

Heisann mennesker! Idag har jeg sovet hos shirin, også dro jeg og trente på spenst med Emilie, og så hentet jeg min kjære nye pc i sandefjord! Er så herlig med egen pc, woho! Ellers så skal Shirin sove over her inatt, så jeg venter bare på at hu skal komme
 


Siden sist jeg blogget så har jeg også farget håret litt lysere, som dere kanskje ser litt på bildet? 

- Hva har du gjort idag?

Kaldt i været

Da skal jeg stikke en tur til Desiree nå snart, også skal jeg kanskje møte Lèa litt etterpå. Satser også på å finne igjen jakka mi på vei dit som jeg mista i fylla forige helg, hvis ikke kommer jeg til å fryse ihjel hele dagen. Hva skjedde med sommeren a? Savner sol, har funnet ut at uansett hvor mye eller lite klær jeg bruker ender jeg opp med å fryse tilslutt uansett, burde kanskje få kjøpt noe ordentlige vinterklær snart, heh..

Fett med knust og skittent speil, eller?Siste dagene

Heisann alle mennsker! Idag har jeg faktisk ryddet hele huset omtrent, støvsugd, tatt oppvasken, og alt det der, skal si det tok sin tid. Må fortsatt pakke ned mesteparten av rommet mitt, ettersom jeg flytter snart. Er så stressende, jeg pakka ned det meste for noen dager siden, men nå ligger det meste på gulvet igjen, ettersom det meste jeg pakka ned endte jeg opp med å trenge. Barnevernet skulle egentlig fortelle meg når og hvor jeg skal flytte idag, men det gjorde de jo ikke, det endte opp med at jeg måtte ringe dit selv, men de har ikke funnet meg noe hjem enda, så håper på å få vite ting til mandag. Ellers har det ikke skjedd så utorlig mye den siste tiden, så får se om det er noen brukbare iPhone-bilder å legge ut

Var med Lèa på "stallen" (cafe) for noen dager siden, denne var veldig god, men synd vi satt kvalme i flere timer etter å ha drukket den, haha!

Var også med Desiree i byen for noen dager siden, hvor vi fant noen fete masker på nille, haha, vi sto der inne og lo oss ihjel en god stund, endte opp med at vi skrapa sammen nok penger til å kjøpe en maske hver, haha, jaja!Også på onsdag (hvis jeg husker riktig) var jeg også med min kjære Desiree, også begynte det å pøsregne, og siden vi allerede var våte tenkte vi at vi likesågreit kunne bli søkkvåte, så vi sto ved veien og prøvde å få biler til å sprute vanndammer på oss, haha! Hver gang det kom en buss eller lastebil på den andre siden spurtet vi over gata for å prøve å få en ekstra stor sprut på oss, yolo eller? Etter det bestemte vi oss for å gå til Esso og kjøpe kjærlighet for de 8 kronene vi hadde, og skoene våres var så våte at vi ikke orka å ta de på, så vi endte opp med å spurte i sokkene gjennom alle vanndammer bort dit.


Igår var jeg med Madeleine på biblioteket og loket litt, koste meg med å ta en fotoshoot mens jeg tok i snusen til venstre der


Imens jeg varmet meg under teppet fant jeg ut at man kan lage en kjole av den om man stapper den i bhen, smart eller, den nye einstein sier jeg. Fresht teppe, fra dyreparken og greier

Imorgen kanskje jeg prøver å få kameraet mitt til å funke, og faktisk legger ut noe annet enn iPhonebilder her? Hm

Jeg er bare levende

Heisann folkens! Hva har dere gjort ikveld? Jeg tror jeg har planer om å gjøre litt litt skolegreier, også kanskje rydde litt før jeg tar kvelden, tror ikke akkurat jeg kommer til å gjøre det, men det er jo en tanke, i tillegg ser det bra ut når jeg skriver det! Må nesten få lagd ny header snart.. Den jeg har nå er jo urgammal og grusom, haha! Kanskje jeg orker å ta headerbilder imorgen..? For kanskje jeg tilogmed fikser meg imorgen, for jeg har bestemt meg for å komme meg iallfall litt ut av huset.. Men jaja, nå chiller jeg og hører på spotifylista mi HER! Ellers tror jeg at jeg snart skal legge meg, for jeg begynner å bli litt trøtt, jeg føler jeg lever som bestefaren min for tiden... Jeg vet ikke greia med overskriften heller, men siden dette er et innlegg 100% uten noen spesiell mening, så blir det bare teit om overskrifta gir noe mening? enig?

har også fått hengt opp kjæresten min på veggen (eller i taket da.....) men han faller bare ned, så om jeg gjetter riktig, så ligger han på gulvet akkurat nå.
 
desiree og meg, bilde fra helga! Loveu søta

Skummelt

Hadde en helt creepy opplevelse istad.. Skjønner ikke helt hva som skjedde, men jeg satt i bilen da, og prata med mamma, også plutselig så fikk jeg sånn jævelig med smerter i magen/brystet, også klarte jeg såvidt å puste og snakke osv, måtte liksom konsentrere meg om å klare å puste, var såvidt jeg klarte det. Så måtte vi bare kjøre fort hjem, også når jeg kom hjem så falt jeg bare rett ned på gulvet i gangen, også ble liksom alt helt sånn skurrete påenmåte, om dere skjønner? Trodde nesten jeg skulle dø en liten stund, sånn seriøst.. Også noen minutter senere forsvant bare alt helt, og nå har jeg litt vondt i hodet bare.. Noen som vet hva det kan være? Er det noe jeg burde bekymre meg for? Var bare sinnsykt ekkelt, dere aner ikke, det var sånn helt ubeskrivelig vondt.. 

Men jaja! Ellers har jeg hatt en helt grei dag, har fått trent litt, og det var jo sykt varmt og mye sol istad, så jeg fikk solet meg littegrann!puus♥

 - Noen som har opplevd det samme?

Hjemmedag

Har bestemt meg for å dra til skolen imorgen, selvom jeg helst ville blitt hjemme.. Er så deilig med hjemmedager hvor man får sovet lenge, og faktisk gjort ting. Istedetfor å tilbringe 6 timer på skolen, så møte enellerannen venn/sovne noen timer, og så legge seg.. Men jaja, det er vel derfor vi ser frem til sommerferien?

Skal iallfall prøve å få pakket ut koffertene fra texas, har kjøpt så masse nytt der som bare ligger der blandt rotet! Så da har jeg vel litt nye klær osv å bruke! Ellers venter jeg på at mamma skal komme hjem så hun kan kjøpe mat til meg, fordi det er ingen ting å spise her, og da mener jeg INGENTING, ironiskt å si med bilde av mat over der, men det var for flere timer siden, og jeg er tom for ingrediensene.. Men joda, i skrivende stund hører jeg på Hannah Montana, om noen finner det interessant? - kanskje ikke? Kos dere ikveld iallfall! 

Morsom dag

Etter skolen idag stakk jeg til Desiree, hvor vi gjorde sinnsykt mye gøy! hah, neida.. 

Desiree: "Okei! Idag skal vi ikke sovne!"
10 min senere: "ZzzzzzzZzzZZzzzzzz"

Jojo, etter det møtte jeg div. folk jeg kjente på bussen, og jeg ville ikke gå av bussen foran dem, så jeg satt på bussen helt til skoppum og stakk til besteforeldrene mine, hahaha, dagens høydepunkt, at jeg ikke drar hjem fordi jeg ikke vil gå av bussen foran noen...... Så igjennom mobilen etter bilder fra idag, men neida, jeg har visst ikke tatt et eneste bilde idag, så ja, litt gamle bilder


 Jeg skal også prøve å gjøre litt lekser idag, men jeg tviler.. Hadde egentlig bestemt meg for å bli sinnsykt skoleflink nå, men det er liksom sånn at hvis en liiiten ting går litt feil, så sklir jeg heeelt ut, om dere skjønner? Er helt sånn med meg, at hvis det er en liten ting jeg ikke takler ellernoe slikt, så dropper jeg det, og så tenker jeg bare senere på dagen "nei.. jeg gidder ikke gå til den timen heller" er liksom sånn at alt må være perfekt om jeg ikke skal få fravær, om dere skjønner? Det irriterer meg mer enn dere tror.. Jeg vil jo ikke ha 488 timer fravær.........

Men jaja! - Har dere gjort noe interessant idag?

Søndag er tristdag

Imorgen må jeg til SKOLEN for første gang på flere uker (altsa.. Jeg har vært i texas, også var det sånn jobbuke den uka jeg kom hjem) Men jaja, idag har jo Ronja og Desiree sovet hos meg, Ronja måtte dra ganske tidlig, så meg og Des dro til henne for å farge håret hennes igjen! Første gang jeg har farget noens hår.. Har bleket mitt eget selv før, men det ble så mislykket at jeg har ikke ord. Men jeg syntes jeg var ganske flink, jeg leste ikke bruksannvisningen engang, så jeg er stolt.. Hahaha!

snuppa <3


Haha, senere kom Ronja igjen, og meg og desiree klarte å sovne, mens hun bare satt der, haha, sorry ronja ♥ Jeg er egentlig sinnsykt trøtt nå, men har en sånn jobb-ukerapport jeg har BESTEMT meg for at jeg skal skrive ikveld, fordi jeg gjør opprør mot læreren min, ved å liksom... gjøre det bra på skolen.  

- Noen andre som ikke vil ha skole imorgen?
- Hva har dere gjort idag?
 

Overnatting!

Inatt sover Ronja og Desiree hos meg! Nå skal vi en tur ut, også skal vi bare kose oss ikveld! Ronja tok litt bilder av meg og des, så haha, jeg vet vi er søte!Des og meg, loveu pusi!

Ny iPhone!

Gjett hvem som er ny og hvem som er gammel XDdeksel fra handelsportal.no

Var litt småsyk på morran idag, så ble hjemme. Følte egentlig at jeg trengte det, har jobbet noe helt sykt med lekser og slikt denne uka, og jeg fikk kanskje gjort halvparten av det som jeg skulle gjøre. Er helt sykt hvor lang tid jeg bruker.. Døgnrytmen min denne uka har vært et par timer soving etter skolen, og så har jeg lagt meg rundt 3 på natta, og sovet til 6. Tror også jeg døgna to dager denne uka. Så har egentlig følt meg helt jævelig hele uka, skulle trodd jeg var i fylla, kan seriøst ikke huske noe av hva jeg har gjort denne uka, har ikke vært noe med venner, eller noe, bare surret rundt hjemme. 

Det eneste som er bra med døgnrytmen min, er at mamma har like dårlig døgnrytme, haha, så igår natt kjørte vi rundt for å kjøpe mat, men alt var stengt:( heldigvis ble vi reddet av esso! Haha, tror kanskje vi kjørte rundt i langt over en time.

Men nå som jeg har fått sovet ut litt, føler jeg meg perfekt, og klar for en bra helg! Avslutter innlegget med bilde av kattene mine! 

AMALIE'S BLOGG


Heisann! Jeg heter Amalie og er 14 år gammel, går i 9.klasse! På bloggen min skriver jeg for det meste om hva som skjer i hverdagen min, mote, hår, sminke, og det meste andre som interesserer meg! På fritiden er jeg for det meste med venner, og på pc'n! Håper du liker bloggen min!

Kontakt: Du kan kontakte meg på amalie1235@hotmail.com, eller på facebook hvor jeg heter "Amalie Julebrus" (det er min private)

+Legg meg til som venn

hits