rawy -

Hvordan få 8 cm lengre hår på 1 uke


Kom over denne videoen for ganske lenge siden, har aldri gjort dette selv i en hel uke, men gjorde det i 2 dager ellernoe i sommerferien etter at jeg hadde farget håret, og jeg fikk ettervekst! 

Har ekstremt lyst på blondt hår igjen, og da blir jo håret mitt ekstremt slitt (må farge hjemme, sånne som meg har ikke råd til frisør..) så derfor tenkte jeg å prøve å få det så langt som mulig først, slik at jeg kan klippe tuppene etterpå! Så skal prøve å få gjort dette hver dag i en uke nå! Et minus med dette er at de gangene jeg har gjort det, har jeg aldri fått oljen ordentlig ut av håret, så håret har sett ganske fett ut. Men det er vel verdt å gå rundt sånn, for lengre hår, eller? Er jo bare å ha håret i hestehale, eller ha på lue denne uka! 
 

meg med blondt/gult hår, fra sommerferien! Kan finne bedre bilder senere en gang! 

Noen tips til å få lengre hår


-Stå på henda/hodet i 2 min hver dag

-Massere hodebunnen i 5 min hver dag

-Bruk FAST shampoo og balsam

-Ta b-vitaminer

-Sov med flette i håret


 Jeg våknet faktisk for litt siden, har sovet fra 2, elsker å sove, tror jeg bare legger meg igjen nå.. Sorry for dårlig blogging, skal droppe å sove imorgen, og prøve å få blogget bra! 

arkivbilde..

Meg med blondt hår

Har ikke skjedd stort idag, egentlig.. Skal snart en tur til butikken, og slikt, interessant liv jeg har? vel ja.. For ikke så lenge siden var jeg faktisk blond (et par uker siden, ca) kan faktisk si at jeg halvveis savner det, vil ikke farge det tilbake til blondt, men savner det bare litt, haha.. 


- Og nå er jo håret mitt brun-grå-svart, det er iallfall det folka på skolen osv sier ;);)

AMALIE'S BLOGG


Heisann! Jeg heter Amalie og er 14 år gammel, går i 9.klasse! På bloggen min skriver jeg for det meste om hva som skjer i hverdagen min, mote, hår, sminke, og det meste andre som interesserer meg! På fritiden er jeg for det meste med venner, og på pc'n! Håper du liker bloggen min!

Kontakt: Du kan kontakte meg på amalie1235@hotmail.com, eller på facebook hvor jeg heter "Amalie Julebrus" (det er min private)

+Legg meg til som venn

hits