rawy -

Long time no see

Haha, guud, satt hjemme og kjedet meg, også kom jeg plutselig på den tiden jeg hadde blogg, så måtte jo bare se igjennom de gamle innleggene jeg har lagt ut her, holdt på å le meg ihjel, for å si det mildt! Har nok forandret med en GOD del siden den tid, men jaja, siden jeg ikke har noe spesielt å gjøre akkurat nå så tenkte jeg å gi denne bloggen en ny sjangse, slenger med litt iPhonebilder også, tror det er ganske normalt når man blogger


Jeg kunne jo også skrevet litt om hva jeg har gjort i det siste, men det gidder jeg ikke, så hadebra, og kos dere ikveld!

Hos Freslo

Hei! Nå er meg og Desiree hos freslo, det var noen andre folk her tidligere, men de dro for litt siden, nå nå bare chiller vi! Party all night liksom! Orker ikke se igjennom etter skrivfeil, for jeg tror ikke det er noen, ettersom jeg har rettet det meste jeg har skrevet feil, jhehhehee... Yehe, vet ikke helt poenget med dette innlegget, tror bare jeg ville si at jeg startet å blogge her igjen, jeg husker ikke helt jeg, heh.

Må gjøre video med Sherin!

Meg og sherin tenkte å lage må gjøre video, imorgen! Så kom med forslag til hva vi kan gjøre!

Sover forresten over hos Shirin (legg merke til at Shirin og Sherin er to forskjellige personer, haha) og vi bare chiller.. Men kom med forslag så kommer vel videoen imorgen eller på søndag!

Chill å være syk!

Dette er seriøst min beste dag på evigheter, har sluttet å kaste opp, så slapper bare av hjemme! Sherin var hos meg i to av friminuttene og hun kommer etter skolen på "sykebesøk" så vi skal ha litt spa og slikt! I storefri da sherin var her snakket hun om hvor rotete rommet mitt alltid er, så når hun dro tilbake til skolen ryddet jeg hele rommet! Og nå er det sykt koselig her! Hun fikk litt sjokk når hun kom tilbake, haha... Så nå chiller jeg med musikk og bikkja, mens jeg venter på sherin, kunne det blitt bedre?

Har ikke på noe sminke heller, håper alle får en fin dag! Bildene er små fordi jeg blogger fra mobilen, pc'n funker ikke...:-(

"Spa"greier!

Syk..

Er hjemme idag, fordi jeg er syk! Litt herlig sånn egentlig.. Håper jeg er syk imorgen også, siden jeg har foreldresamtale som jeg håper på å slippe imorgen!;)

Har nettopp tatt et bad, og ser helt jævelig ut! Blogger fra mobilen, derfor blir bildene små.. Hadebra!

Jeg skulle ha sovet nå

Idag ble Jonas og Maya med meg hjem etter skolen, også senere på kvelden var meg og Maya med Amir og Suresh! Ellers har jeg ikke gjort noe spesielt interessant..

skal prøve å legge meg "tidlig" idag, blir glad om jeg har sovna rundt 12, er alltid ettellerannet som jeg finner ut at jeg vil gjøre før jeg legger meg, også ender jeg opp med å sovne rundt 3, også kommer jeg subbende inn på skolen på morgenen som en hissig zombie.. Et eksempel på ting jeg finner ut at jeg vil gjøre før jeg legger meg, er at jeg blogger akkruat nå, hadde egentlig planer om å ligge i senga klokken 10, så ble jeg på pc'n og pratet med folk til halv 11, også skulle jeg legge meg, men så kom jeg på at jeg ville blogge, skulle ønske jeg hadde denne energien på dagen.. men NÅ skal jeg gå og prøve å sove, natta folkens!


 - Er du flink til å legge deg tidlig når det er skole?

dagen min

Hei, hei, halå! Etter skolen idag ble jeg av en eller annen grunn med Shirin til stallen, haha. Må si at jeg virkelig ikke bryr meg om hester, det er så stress, og så mye jobb.. Æh, men joda, jeg satt faktisk oppå dette dyret i rundt en time, mens Shirin styrte den rundt i skogen. Falt av tilogmed, litt komiskt at jeg snakka med Jonas i telefonen, også plutselig faller salen av, så hyler jeg, også hører han et dunk, haha!

Senere på kvelden kom Shirin og Jonas til meg, også møtte vi litt andre folk ute, ikke så interessant egentlig! Også sover Shirin her, da!
 

- Hva har du gjort idag?  Sorry for dårlig blogging, men fikk ikke tid tidligere, og har ikke pc nåå. Så bruker Shirin sin, sorry for små bilder også..

Første gang på flere år

Når jeg tenker over det, så har jeg faktisk ikke noe imot skolen min.. Hender faktisk at jeg gleder meg til skolen, rett og slett fordi jeg liker skolen min, hah, noen som kunne gjettet at jeg noensinne ville si det? Vel.. Jeg kan inrømme at jeg er en person som "går på do" 10 ganger hver skoletime, jeg er en person som ikke alltid møter opp til timer, jeg er en person som hører på musikk fremfor for læreren, og jeg er en person som surrer rundt, istedet for å gjøre det jeg skal i timene! Men jeg har det faktisk utrolig greit på skolen, sånn egentlig! Har det liksom alltid så gøy! Men, nå har jeg faktisk for en gangs skyld fått litt motivasjon til skole, det er så rart hvordan jeg har gjort det meste jeg har blitt bedt om i timene, og "bare" stukket av fra mat og helse 2 ganger idag, er så merkelig at jeg føler meg utrolig stolt over slike ting.. Mens de fleste andre (i klassen min iallfall) gjør omtrent alt av oppgaver osv, og ikke stikker fra noen timer, hele tiden liksom.. 

Vel.. Åssen fikk jeg denne motivasjonen min da? Tja, igår hadde vi naturfagsprøve, hvor vi hadde slik gruppeprøve da, hvor to stk skulle gjøre prøven sammen, og vi fikk ha med alt av bøker osv.. På gruppa mi var vi tre, og for en gangs skyld jobbet jeg, ikke bare det, jeg tror faktisk at jeg aldri har jobbet så hardt og lenge før, vi ble såvidt ferdig med prøva, før vi måtte dra, var også mange som ikke ble ferdig. Og vi svarte omtrent på alle spørsmålene! Husker at jeg faktisk måtte legge meg ned i gangen og puste ut når vi var ferdig, var som om jeg hadde løpt 10 mil ellernoe, haha! Og etter det har faktisk Åsmund (læreren) skytet (?haha, åssen skal man liksom skrive det? skrytet, skrøyt, skrytt.. dafuq?) av meg! Er faktisk slikt man får motivasjon av.. 
Gleder meg bare så ekstremt til å få tilbake den prøven! Husker meg og Marthine en gang hadde en parprøve sammen, også hadde vi øvd masse, og vi trodde liksom vi skulle få en 5+ ellernoe (vi hadde bestemt oss for å feire på Peppes om vi fikk 5 eller 6) også fikk vi 3- hahah.. Men vi feiret selvom;);) Æh, innlegg om skole, skal spare dere for mer av dette snakket mitt, vil bare nevne at jeg skal være sykt englebarn framover, først og fremst fordi vi har slik samtaletime snart, så skal gi Åsmund noe å skryte av! Yeah

Og forresten, om noen interesserer seg.. Etter at vi startet på skolen etter sommerferen, så har jeg fått 1 dag og 12 timer fravær.. hahah! Altsa jeg har blitt tatt for å skulke 12 skoletimer tilsammen, og jeg får faktisk som oftest ikke fravær for det, ettersom jeg finner på en grunn til å ha vært borte/ikke blir merket/læeren glemmer å skrive det ned! Huff, må skjerpe meg!! Men takler bare ikke å møte opp i alle skoletimer, sånn seriøst, noen som har det likt? Har liksom behov for flere pauser enn det vi har av friminutt...

- Har du skolemotivasjon?

Ryddig rom?

Har faktisk ryddet på rommet i 2 timer nå, er ganske stolt! Orker rett og slett ikke mer idag.. Så får ta det etter skolen imorgen.. Senga mi er stappa full av ting som jeg ikke vet hvor jeg skal legge også, men sover i sofaen i stua, uansett! Sover såpass mye bedre i sofaen i stua, takler såvidt å sove i senga mi, den er så ukomfortabel og knirkende, vil ha ny!!!!!!!

Ble på tide å rydde vekk julepynten, eller.. Det kan vel bare bli der? Er jo snart jul igjen? Hallo..
 


Litt resultat, ble utrolig fornøyd! Ommøblerte litt derLitt av klærne mine, har en ganske stor kommode i tillegg til dette, og likevel har jeg funnet ut at jeg må ha enda en slik kurvegreie, for å få plass til alt....

Forresten, en interessant fakta; Rester etter 2 uker gammel blåbærsmoothie lukter brownies! Jeg kødder ikke, test det selv!

Før trening
Har egentlig ganske mye å få gjort idag.. Må blandt annet få ryddet rommet (som ser helt ræva ut!) også har jeg sikkert femtitusen andre ting jeg må få gjort før eller siden, så satser på å faktisk få noe fornuftig ut av dagen, ettersom jeg ikke skal møte noen idag! Har funnet ut at jeg trener best sånn litt etter skolen, har alltid trent på kvelden, i 10-11 tiden, ettersom det har vært de eneste tidspunktene jeg har fått tid!

Siden igår

Haha, så dårlig jeg er til å blogge! Sitter liksom og sier til meg selv "Ja, nå skal jeg blogge minst 2 innlegg hver dag!" også lager jeg max 1 innlegg om dagen, og dropper mangemange dager.. Hahah, men jeg er vel ikke den eneste?;)

Jojo, Maya sov jo hos meg fra lørdag til søndag, og på søndag var jeg og Maya hos Steve med Håvard, Madeleine, Steve og Jimi! Koslig dag, hahaa, dere aner ikke hvor mange latterkramper vi hadde... Fra og med idag skal jeg bli flinkere til å ta bilder, om det omså er med mobilen, mobilbilder er bedre enn ingen bilder? Hahah, jeg syntes det er et ork å dra med speilrefleks rundt iallfall...

Idag ble Sherin med meg hjem etter skolen, vi slappet først og fremst av, når hun dro (i 5-tiden) var jeg så dum og sovna, når jeg skulle til Sherin klokken 7.. Jeg er så bitch...

 Fint innlegg uten bilder...

At Daniels place

Nå har jeg og Maya kost oss hos Daniel siden 6, og vi loker vel her til 12-tiden, før vi stikker til meg! Har hatt det ganske gøy, har ikke noen brae bilder av dem, fordi dem er så hissigpropper. Neida, men joda, fikk ikke tatt noen bilder, men har et par sugene mobilbilder til dere:-)maya

daniel


- Hva har/skal dere bruke lørdagskvelden på?

Gratis is, babyyyy

Heisann mennesker og andre skapninger! ♥

Etter skolen stakk meg og Marthine en tur til byen, og jeg kom hjem for litt siden.. Skal prøve å få ryddet litt osv før mamma kommer hjem, må smiske litt.. Ellers skal jeg ikke noe interessant idag, tror jeg.. 

Pedoen var på jobb, så vi fikk gratis is! Neida, men joda..  

Lesehest


Har kun på øyebrynsminke! 

Igår var jeg i Åsgårdstrand, hele dagen omtrent, fordi jeg skulle møte Maya kl 18, også har Marthine busskortet mitt, og jeg ville ikke bruke pengene mine på buss.. Og siden mamma skulle til tønsberg klokken 2, så fikk jeg henne til å slippe meg av i åsgårdstrand, hahah! Så var altså 4 timer å vente på Maya, så jeg møtte Steve, og var litt hos han, mens jeg ventet.. Og når jeg skulle møte Maya, så kunne hun plutselig ikke, så ja.. Så jeg hang litt med gutta før jeg stakk ned til Emma, også sov hun over hos meg! 

Vi endte opp med å se The hunger games, iogmed at klassen min har en slik lesegreie på skolen, og gruppa mi fikk utdelt den boka, jeg så jo filmen i påsken, så vet jo alt som skjer.. Haha, husker de første dagene, gadd jeg ikke lese i boka, så jeg brukte den til andre ting (tørr ikke engang skrive det her, og nei, jeg brukte den ikke som dildo, om noen skal tro det..) Også spurte gruppa mi sånne spørsmål om boka, så når jeg svarte på spørsmålene spurte de "hvor langt har du egentlig klart å lese?" og jeg bare "ø, jeg har sett filmen" hehehe!Jeg er på side 397 nå, det er sykt! Tror jeg har lest rundt 300 sider i helga! Før helga maste gruppa mi på at jeg måtte lese flere kapitler, fordi jeg lå så langt bak, skulle liksom lese til kapittel 16, når jeg var på kapittel 8, og nå er jeg på kapittel 25! Haha, gleder meg til å gni det inn på skolen imorgen! Leser egentlig bare så mye fordi jeg syntes det var litt interessant hvor mye mer info man får i boka, enn i filmen.. Er det slik i alle bøker?

Boooring

Ah, har så mye å overtale mamma til... Så endte opp med å dra på bowling med hun istad, for at hun skulle bli glad! Noe av det kjedeligste jeg noensinne har vært med på! Hahah, spilte 3 runder, og jeg prøvde bare å bli fortest mulig ferdig.. Håper bare hun lar meg dra til tyskland, hvis ikke dør jeg..

Jeg har forresten farget håret! Legger ut bilder av det etterpå, hahah, kan si mange på skolen ble litt sjokka når jeg kom med denne hårfargen på skolen, hvilken farge det er, får dere vite etterpå! Ble ikke vellykket akkurat, for å si det slik... 

Randomt bilde fra før jeg farget håret!

Nå skal jeg lese litt lekser, og så spise grandiosa, eneste grunnen til at jeg ofrer så mye av livet mitt på alt dette, er fordi jeg må få mamma til å la meg dra til tyskland.. Gud, skjønner ikke hvorfor hun skal være så sta denne gangen, jeg har jo vært der to ganger før, og jeg gjorde jo ikke noe galt da? Hvorfor skulle jeg gjort det nå da..? Velvel, jeg har iallfall en grandiosa å se frem til idag ;-) Orker bare ikke ha så masse greier jeg må overtale mamma til å la meg gjøre, fikk farget håret igår, så nå gjenstår det bare å få hun til å kjøpe meg extensions (som jeg får lov til å få, men hun gidder ikke nå? Jeg har jo spart opp masse penger nå, dafuq...) og SÅÅÅÅ må hun la meg dra til tyskland, dør litt inni meg, dette er så slitsomt, jeg har gjort mer lekser osv nå enn jeg gjorde i hele 8.klasse (overdriver ikke..) Men jaja, hvis man virkelig vil ha noe, må man kjempe for det, er det ikke hva man sier?:)

Husmor

Hei da dere! Jeg suger i å forklare... Men let's give it a try!

Jeg har en venn som heter Ida, hun bor i akershus, som er ganske så langt unna horten, og.. Dere vet den derre båten som går til tyskland.. Colorline? Ja.. Jeg har dratt dit med dem to ganger før, og det er noe av det beste jeg har vært med på! Og nå skal jeg bli med igjen til høstferien, men mamma sa jeg ikke får lov denne gangen, så derfor har jeg faktisk ryddet og støvsugd hele underetasjen, tatt oppvasken osvosv.. Tar ikke nei som et svar, jeg :-) 

Men nå står rommet mitt for tur! Ryddigste rommet ever:
 
Wish me luck....


Om dere har noen gode tips til hvordan jeg kan få mamma til å si ja, så er det bare å spytte ut!  

Marthine sover her!


aha
 Marthine ♥

Jeg finner alltid en god grunn til å utsette leksegjøringen, Marthine maste uansett på at hun var sulten! Så var husmor, og gikk helt ned trappa for å hente vaflene mamma lagde, tok jordbær i en skål, og hentet pålegggreier, fyfaen, jeg blir en god mor!

Tigger

uten sminke, dere får ikke se en gang... Satt oss på taket i 10-iden og tok blits-bilder, også satt jo hele nabofamilien i vinduet og glodde på oss, hvafaen? Haha..kult tak?

dette er skolen min, fin ikkesant??

Ha en fin natt! Måtte skrive dette innlegget så fort som mulig... Internettet slutter nårsomhelst nå!! Så må bare poste får det skjer... Marthine skal iallfall sove over, og vi skal prøve å gjøre litt lekser nå, om det funker... Snakkasssst seinere!!

Besøk, osv

Idag ble Marthine med meg hjem etter skolen, vi tok litt bilder og slikt, og nå kommer Marthine snart, og vi har huset for oss selv, så blir vel full fest!


Her skulle jeg ta et pent smilebilde, men så kom en bil og ødela konsentrasjonen min..

Marthine ♥


 
Var litt husmor og laget meg "ordentlig" middag også! 

Welcome to mah blog

Hallo! Lagde plutselig en ny blogg, fordi jeg er så superkul og spontan..

Men jo, jeg er en jente på 14 år, som heter Amalie! Jeg bor i horten, som er et sånt sted i vestfold. På fritiden er jeg for det meste med venner, og slikt.. 
 
 
  

Jeg har en hund som heter Frida (på bildene) og en kanin som heter Max, bruker også en del tid på dem, elsker dyr!  

Om det er noe du lurer på er det bare å spørre i kommentarfeltet! :-) 

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

AMALIE'S BLOGG


Heisann! Jeg heter Amalie og er 14 år gammel, går i 9.klasse! På bloggen min skriver jeg for det meste om hva som skjer i hverdagen min, mote, hår, sminke, og det meste andre som interesserer meg! På fritiden er jeg for det meste med venner, og på pc'n! Håper du liker bloggen min!

Kontakt: Du kan kontakte meg på amalie1235@hotmail.com, eller på facebook hvor jeg heter "Amalie Julebrus" (det er min private)

+Legg meg til som venn

hits