Jeg er bare levende (rawy)

Jeg er bare levende

Heisann folkens! Hva har dere gjort ikveld? Jeg tror jeg har planer om å gjøre litt litt skolegreier, også kanskje rydde litt før jeg tar kvelden, tror ikke akkurat jeg kommer til å gjøre det, men det er jo en tanke, i tillegg ser det bra ut når jeg skriver det! Må nesten få lagd ny header snart.. Den jeg har nå er jo urgammal og grusom, haha! Kanskje jeg orker å ta headerbilder imorgen..? For kanskje jeg tilogmed fikser meg imorgen, for jeg har bestemt meg for å komme meg iallfall litt ut av huset.. Men jaja, nå chiller jeg og hører på spotifylista mi HER! Ellers tror jeg at jeg snart skal legge meg, for jeg begynner å bli litt trøtt, jeg føler jeg lever som bestefaren min for tiden... Jeg vet ikke greia med overskriften heller, men siden dette er et innlegg 100% uten noen spesiell mening, så blir det bare teit om overskrifta gir noe mening? enig?

har også fått hengt opp kjæresten min på veggen (eller i taket da.....) men han faller bare ned, så om jeg gjetter riktig, så ligger han på gulvet akkurat nå.
 
desiree og meg, bilde fra helga! Loveu søta


  1 kommentarer i "Jeg er bare levende"

Postet av: lill
hahaha :-p
18.04.2013, 11:08

Skriv en kommentar

AMALIE'S BLOGG


Heisann! Jeg heter Amalie og er 15 år gammel, går i 9.klasse! På bloggen min skriver jeg for det meste om hva som skjer i hverdagen min, mote, hår, sminke, og det meste andre som interesserer meg! På fritiden er jeg for det meste med venner, osv! Håper du liker bloggen min!

Kontakt: Du kan kontakte meg på amalie1235@hotmail.com

+Legg meg til som venn

KATEGORIER

ARKIV

DESIGN BY

m i s s i n d e c i s i v e
hits