Skummelt (rawy)

Skummelt

Hadde en helt creepy opplevelse istad.. Skjønner ikke helt hva som skjedde, men jeg satt i bilen da, og prata med mamma, også plutselig så fikk jeg sånn jævelig med smerter i magen/brystet, også klarte jeg såvidt å puste og snakke osv, måtte liksom konsentrere meg om å klare å puste, var såvidt jeg klarte det. Så måtte vi bare kjøre fort hjem, også når jeg kom hjem så falt jeg bare rett ned på gulvet i gangen, også ble liksom alt helt sånn skurrete påenmåte, om dere skjønner? Trodde nesten jeg skulle dø en liten stund, sånn seriøst.. Også noen minutter senere forsvant bare alt helt, og nå har jeg litt vondt i hodet bare.. Noen som vet hva det kan være? Er det noe jeg burde bekymre meg for? Var bare sinnsykt ekkelt, dere aner ikke, det var sånn helt ubeskrivelig vondt.. 

Men jaja! Ellers har jeg hatt en helt grei dag, har fått trent litt, og det var jo sykt varmt og mye sol istad, så jeg fikk solet meg littegrann!puus♥

 - Noen som har opplevd det samme?


  4 kommentarer i "Skummelt"

Postet av: lill
Har aldri opplevd noe lignende, så skummelt!!:o
17.04.2013, 21:11
Postet av: sandra
oida! det hørtes skummelt ut! god bedring da, fina! <3;*
17.04.2013, 21:15
URL: http://msandra.blogg.
Postet av: Marthe Mikalsen
Kjempe fin blogg da, navnet ditt er jo helt herlig, har alltid likt det! Heheh, men du er kjempe søt, fast leser fra nå av helt klart!! men du? <3 jeg hadde satt veldig pris på en kommentar på det siste innlegget mitt! Da hadde du vært kjempe snill <3 Ha en fin kveld søte deg!
17.04.2013, 21:20
URL: http://marthem.blogg.no
Postet av: wa2wo.blogg.no
Stakkars :( Du har sikkert hatt sammentrekkning i musklaturen rundt hjerte :) Ufarlig men freakings ubehagelig å skremmende. Anbefaler et besøk til legen uansett, for selv om det er 0.000001 % sjanse for at det er noe annet så er det jo kjedelig om du skulle være den 0.000001 % der det er noe galt, ikke sant snuppa ? :) men tror ikke du trenger å være redd. Har selv opplevd det, og kjæresten min har også droppet "død" til gulvet i smerter i brystet med følelsen av knivstikk i bryste og ute av stand til å puste, men så går det over og er som sagt ufarlig :)

Jaja :) Ikke meningen å skremme deg vennen :) men det er sikkert ufarlig <3 Ta vare på deg selv du nå, å sjekk med legen om du føler for det :D <3
17.04.2013, 22:40
URL: http://wa2wo.blogg.no

Skriv en kommentar

AMALIE'S BLOGG


Heisann! Jeg heter Amalie og er 15 år gammel, går i 9.klasse! På bloggen min skriver jeg for det meste om hva som skjer i hverdagen min, mote, hår, sminke, og det meste andre som interesserer meg! På fritiden er jeg for det meste med venner, osv! Håper du liker bloggen min!

Kontakt: Du kan kontakte meg på amalie1235@hotmail.com

+Legg meg til som venn

KATEGORIER

ARKIV

DESIGN BY

m i s s i n d e c i s i v e
hits