Hjemmedag (rawy)

Hjemmedag

Har bestemt meg for å dra til skolen imorgen, selvom jeg helst ville blitt hjemme.. Er så deilig med hjemmedager hvor man får sovet lenge, og faktisk gjort ting. Istedetfor å tilbringe 6 timer på skolen, så møte enellerannen venn/sovne noen timer, og så legge seg.. Men jaja, det er vel derfor vi ser frem til sommerferien?

Skal iallfall prøve å få pakket ut koffertene fra texas, har kjøpt så masse nytt der som bare ligger der blandt rotet! Så da har jeg vel litt nye klær osv å bruke! Ellers venter jeg på at mamma skal komme hjem så hun kan kjøpe mat til meg, fordi det er ingen ting å spise her, og da mener jeg INGENTING, ironiskt å si med bilde av mat over der, men det var for flere timer siden, og jeg er tom for ingrediensene.. Men joda, i skrivende stund hører jeg på Hannah Montana, om noen finner det interessant? - kanskje ikke? Kos dere ikveld iallfall! 


  1 kommentarer i "Hjemmedag"

Postet av: Ellen Lovise
Ha en fin dag videre, fine bilder:)
16.04.2013, 18:16
URL: http://EllenLovise.blogg.no

Skriv en kommentar

AMALIE'S BLOGG


Heisann! Jeg heter Amalie og er 15 år gammel, går i 9.klasse! På bloggen min skriver jeg for det meste om hva som skjer i hverdagen min, mote, hår, sminke, og det meste andre som interesserer meg! På fritiden er jeg for det meste med venner, osv! Håper du liker bloggen min!

Kontakt: Du kan kontakte meg på amalie1235@hotmail.com

+Legg meg til som venn

KATEGORIER

ARKIV

DESIGN BY

m i s s i n d e c i s i v e
hits