Øver til prøve (rawy)

Øver til prøve

Har mat og helseprøve til onsdag, og må bare få en 5 eller 6! Og jeg tror faktisk mat og helse er det faget jeg hater mest av alle, de fleste syntes liksom det er så gøy, men hallo.. Vi har 3 timer mat og helse på rad, uten friminutt? Om noen tror jeg holder ut innestengt i et rom med arbeiding så lenge, så.. Og i tillegg lar ikke hun læreren meg høre på musikk, jeg pleier jo å høre på musikk i timene mens lærerene snakker, og de fleste bryr seg ikke, men jeg får ikke høre på musikk når jeg lager mat? wtf.. Men ja, greia er at jeg har ikke fått med meg noe av det vi har hatt i mat og helse dette halvåret, så øver nå! Er litt stolt over hvor skoleflink jeg er blitt! Haha, det har sine grunner!

Skjønner ikke hvordan jeg skal fiske opp tingene, har ikke fiskestang :(( Ok, fra kødd til alvor.. Trengte ikke egentlig fiske det opp, ettersom vi nesten ikke hadde mer varmtvann, hahah! Tror vi hadde hatt mer varmtvann om mamma bare kunne kjøpt en dusj med en gang, for vi har to badekar.. Og jeg dusjer ikke i badekaret, jeg bader i det! XD

fram til nå har jeg lært meg å ta oppvasken, tok faktisk oppvasken bare for å lære meg det! Lol, bare en lang liste med titusen andre ting å lære igjen ;);););)


Morsomt å lese et innlegg om oppvask? Lurer faktisk på hva m&h lærern hadde sagt om jeg fikk en 6'er på prøven, ettersom jeg antageligvis er den som møter opp minst, følger med minst, gjør minst osvosv i mat og helse! Haha, men har faktisk blitt mye mer skoleflink nå, ettersom jeg har begynt å få mine betalinger for å gjøre lekser og for å få 5 og 6'ere på prøver! 

Jojo, om dere vil lese om noe annet enn dette, så skal jeg få farga håret idag, kan skrive et innlegg om det etterpå! Også kommer Sherin til meg ikveld, så stikker vi en tur til Daniel, også sover Sherin hos meg, det er iallefall planene! Har desperat behov for å ta litt sol idag, så får håpe på at mamma vil være snill mot meg og kjøre meg til solariumet, for jeg gidder ikke ta buss, er tom for dager på busskortet uansett.. Perfekt dag, selv leksegjøring er perfekt for meg for tiden, ettersom det er en unnskyldning for å ta en snus! Lol, snuser for å gjøre det bra på skolen nå, det er mitt dop.. Det er hemmeligheten bak mine gode karakterer nå (ok, fikk en 4 i engelsk, ikke noe å skryte av egentlig, men)


  1 kommentarer i "Øver til prøve"

Postet av:
så flink du er!!!
10.11.2012, 19:41

Skriv en kommentar

AMALIE'S BLOGG


Heisann! Jeg heter Amalie og er 15 år gammel, går i 9.klasse! På bloggen min skriver jeg for det meste om hva som skjer i hverdagen min, mote, hår, sminke, og det meste andre som interesserer meg! På fritiden er jeg for det meste med venner, osv! Håper du liker bloggen min!

Kontakt: Du kan kontakte meg på amalie1235@hotmail.com

+Legg meg til som venn

KATEGORIER

ARKIV

DESIGN BY

m i s s i n d e c i s i v e
hits