flaut? Twitter (rawy)

flaut? Twitter

Hei dere! Idag har jeg først og fremst vært med Amir, også har jeg fått tatt litt sol! Hehe, fikk også gjort en del lekser, siden jeg har startet med slikt nå! Hahaa...
 


// Genser fra New yorker

Vel, er det en ting jeg bare aldri har orket å holde på med, så er det twitter, haha, jeg vet ikke hvorfor, men jeg bare orker ikke så masse greier, holder meg liksom til facebook osv. Men idag fikk jeg høre at en jente hadde lagt ut et bilde av meg der, og skrevet "hvis jeg var deg hadde jeg slettet det med en gang! Flaaut" så jeg ringte Shirin og ba hun skjekke det da. Så av en eller annen grunn lagde jeg meg twitter, bare for å skjekke det ut! (heter Maliees) så juhuuu, nå har jeg twitter, ikke det at jeg vet hvordan det funker, da!

Bildet

Okei, jeg skjønner ikke helt problemet.. Hva er flaut med at jeg tok et bilde av meg i regntøy i regnet i sommerferien, og la det ut på facebook? haha, ser ikke helt problemet, så kan faktisk si jeg fikk meg en god latter! 
 
Men en ting jeg ikke helt skjønner, hvorfor skal folk gidde å poste dritt om andre? Hva oppnår dere? Om dere vil ha oppmerksomhet kan dere bare poste et bilde av dere i bikini ellernoe, da slipper andre å lide for det iallfall, hehe!;-) Jeg har faktisk vært igjennom en god del nettmobbing, og jeg kan si at jeg aldri kommer til å henge ut noen over nett! Så folkens, tenk dere om før dere poster noe om noen, det er først og fremst dere som får problemer for det!

Hadde en opplevelse for noen måneder siden hvor noen jenter gikk rundt og tagga "Amalie Julebrus er en hore, 100 kr for sex" rundt i hele horten. Og det er samme jenta som skrev dette, det er eneste grunnen til at jeg faktisk bryr meg om det! Jeg fikk ordnet halvveis opp i det ved å si ifra til lærer og slikt. Men alt står der enda, og flere måneder etter får jeg enda meldinger på facebook hvor det står ting som "jeg har pengene klare" eller "er du virkelig hore?" osv.. Slike ting kan faktisk forfølge en person lenge etter, selvom dere kanskje ikke tenker over det, så gjør jeg det! 

Men virkelig... Hva var flaut med det bildet?..  Men da heter jeg "Maliees" på twitter, så det er bare å følge meg, eller hva søren man gjør på twitter!;)


  0 kommentarer i "flaut? Twitter"

Skriv en kommentar

AMALIE'S BLOGG


Heisann! Jeg heter Amalie og er 15 år gammel, går i 9.klasse! På bloggen min skriver jeg for det meste om hva som skjer i hverdagen min, mote, hår, sminke, og det meste andre som interesserer meg! På fritiden er jeg for det meste med venner, osv! Håper du liker bloggen min!

Kontakt: Du kan kontakte meg på amalie1235@hotmail.com

+Legg meg til som venn

KATEGORIER

ARKIV

DESIGN BY

m i s s i n d e c i s i v e
hits