Favorittsted (rawy)

Favorittsted
Ah, gjett hvem som har fått nytt badekar! Det gamle var rett og slett ræva, hundre år gammel shit vi fikk av besteforeldrene mine da de kastet det ut, haha! Våknet av meg selv klokken halv ti idag og tok et bad! Ellers har jeg gjort unna litt skolearbeid og gått helt ned til kiwi for å si hade til kjæresten min som skal til oslo.. Har aldri nevnt han på bloggen egentlig, men han ville jeg skulle gjøre det, så får skrive om han litt oftere, haha!Badet oppe er rett og slett perfekt nå, etter at vi har pusset det opp! Og det beste er at det er 2 meter unna rommet mitt, så slipper å stresse med å gå ned trappa osv for å komme meg til badet, johoo!

Beklager for dårlig blogging i det siste, men er så lite motiverende når pc'n min ikke funker.. Skjønner ikke hvorfor den ikke fungerer lengre, den bare sluttet å funke liksom.. Så må bruke den stasjonære og sitte i harde stoler osv, er bare ikke det samme.. Men skal blogge bedre fremover, må prøve å få pc'n min til å funke igjen.


  1 kommentarer i "Favorittsted"

Postet av: VJ *
Fiin blogg!

Hadde blitt kjempeglad med en kommentar tilbake :))
03.11.2012, 14:51
URL: http://veedii.blogg.no

Skriv en kommentar

AMALIE'S BLOGG


Heisann! Jeg heter Amalie og er 15 år gammel, går i 9.klasse! På bloggen min skriver jeg for det meste om hva som skjer i hverdagen min, mote, hår, sminke, og det meste andre som interesserer meg! På fritiden er jeg for det meste med venner, osv! Håper du liker bloggen min!

Kontakt: Du kan kontakte meg på amalie1235@hotmail.com

+Legg meg til som venn

KATEGORIER

ARKIV

DESIGN BY

m i s s i n d e c i s i v e
hits